EKSKLUZIVNI VIDEO: DARIJO SRNA

Sve tajne ukrajinskog luksuza

U želji da uđu u nogometnu Ligu prvaka, igrači Dinama ove će srijede gostovati u ukrajinskom gradu Donjecku. Ondje će ih dočekati ukrajinski prvak Šahtar i njihov kapetan – Darijo Srna. Koliko god će se obradovati prijateljima iz Dinama, 26-godišnji hrvatski reprezentativac bit će nemilosrda­n na terenu i po­kušat će dobrom igrom izbaciti Zagrepčane iz natjecanja.

DARIJO SRNA: Dvostruka kruna za cara nogometa

Iako vjerojatno za to neće biti vremena, Srna bi mogao dinamovcima pokazati zašto posljednjih pet godina ne želi otići iz milijunskoga Donjecka. Unatoč pozivima klubova iz razvikanijih liga, nogometaš iz Metkovića ostaje u Ukrajini, a za to ga bogato nagrađuje vlasnik Šahtara, 41-godišnji Rinat Ahmetov, čije se bogatstvo procjenjuje na više od 30 milijardi dolara.

A dio tog svojeg bogatstva Ahmetov je uložio u nogometni klub Šahtar. Vidi se to i po njihovom kampu, koji odiše luksuzom. Kristalni lusteri, golemi bazeni s klupskim grbom na dnu, pozlata na sve strane – samo su neka obilježja mjesta u kojem nogometaši Šahtara dočekuju najvažnije utakmice, kao što će biti ova s Dinamom. Naravno, svaki nogometaš ima svoju sobu, a u Srninoj dominiraju – bubamare.

Kako, pak, sve to doista izgleda, pogledajte u našem ekskluzivnom videu, u kojem će vas Darijo Srna provesti kroz Šahtarov luksuzni dom.

Linker
27. travanj 2024 13:17