Tajči najavljuje izlazak novog albuma

Tajči ovaj tjedan dolazi u Hrvatsku predstaviti novu pjesmu “Glavu podigni”, koju će premijerno predstaviti u srijedu, 31.07.2013., na Narodnom radiju, u emisiji ‘Glazbeni show Dalibora Petka’. Tajči, je ovu pjesmu snimila i na hrvatskom i na engleskom jeziku, a kadrove spota snimat će na jednoj od predivnih svjetskih lokacija, u Dubrovniku.

U sklopu svoje nove internet stranice www.tajci.net, pop pjevačica Tajči Cameron najavljuje izlazak svog novog singla ‘Glavu podigni’, (engl. “Keep Your Head Up”), koji će se naći na njezinom nadolazećem albumu “Probudite se”, snimljenom u Nashvilleu i New Yorku, s nagrađivanim producentom Bryan Lenox, glazbenim velikanima kao što su Ken Lewis, Joe Bonadio, Tony Tino i Oz Noy, Dragana” Chach “Čačinović i drugima.

Osim toga, Tajči će tijekom ovog tjedna biti nagrađena titulom kulturnog veleposlanika Udruge Zagorju u mom srcu, na posebnom događaju koji će se održati u dvorcu Mihanović. Na tom svećanom okupljanju biti će prisutni i mnogi uglednici, političari te kolege glazbenici. Očekuje se dolazak ​​dužnosnika iz Ureda Predsjednika Republike Hrvatske, veleposlanika iz SAD i Kanade, predstavnici Ministarstva prometa i Ministarstva turizma te počasni članovi iz Udruge Zagorju u mom srcu.

– Duboko sam počašćena titulom kao veleposlanika Zagorja i cijele Hrvatske. Moja domovina je tako lijepa. Kroz moju glazbu, radujem se podizanju svijesti o Hrvatskoj u Sjedinjenim Državama i svijetu – rekla je Tajči.

Linker
02. svibanj 2024 20:06