Facebook
NOSTALGIČNA PJEVAČICA

Tajči napisala emotivnu ispovijed na Facebooku

“Bila sam zgodna, talentirana i marljiva devetnaestogodišnjakinja s velikim snovima i uvijek otvorenog srca” – tako je Tatjana Cameron započela svoju podužu objavu na društvenoj mreži uz koju je objavila i fotografiju iz 1990. na kojoj pozira sa svojim timom u vrijeme najveće slave.

Tajči je imenovala sve osobe na slici: Niksa Bratoš (tada gitarista Crvene Jabuke, aranžer i producent, danas predsjednik Hrvatske glazbene udruge); Želimir Babogredac (tada vlasnik studija Rokoko u Bošnjacima, danas predsjednik Croatia Records-a); Zrinko Tutić (tada, jedan od najjačih producenata u regiji, danas, legendarni producent i skladatelj u regiji); Edwin Softić (tada, moj menadžer, danas menadžer drugim zvjezdama).

Za sebe je napisala: “Tada lutkica koja je željela svima udovoljiti, danas JA bez opravdavanja”.

U nostalgičnoj objavi Tajči je među inim postavila i pitanje što bih rekla sebi kao 19-togodišnjoj djevojci te ponudila i odgovor: “Vjeruj u sebe. Vjeruj da si dovoljno lijepa, pametna, talentirana, dobra. Vjeruj da si vrijedna ljubavi samo zato što jesi, a ne zato što je moraš zavrijediti. Ne slušaj kad ti vele drukčije.”

Linker
18. travanj 2024 12:53