LJUBAV U HOLLYWOODU

Tajna uspješnog braka Bena Afflecka i Jennifer Garner

Holivudski glumac i redatelj Ben Aflleck sa svojim filmom ‘Argo’ osvaja žirije koji dodjeljuju nagrade diljem svijeta, a posljednji trijumf bio je na dodjeli nagrada BAFT-a, gdje je ‘Argo’ dobio nagradu kao najbolji film, a Affleck proglašen najboljim redateljem.

Uz njega je na dodjeli bila supruga Jennifer Garner te su mnogi komentirali kako je ovaj holivudski par jedan od rijetkih koji uspjeva balansirati između poslovnog uspjeha i obiteljskog života. Tajna je u tome da je Garner pauzirala svoju glumačku karijeru i posvetila se brizi za njihovo troje djece – sedmogodišnjoj Violet, četverogodišnjoj Seraphine i Samuelu, koji će uskoro slaviti prvi rođendan.

– Uloge su kod njih podijeljene tradicionalno, kao u serijalu Momci s Madisona: njemu je prioritet da zarađuje za obitelj, a svakodnevnu brigu oko djece smatra ženskim poslom. Naravno da voli provoditi vrijeme s djecom kad ne radi, ali odvoženja na aktivnosti i ostalu brigu je prvenstveno preuzela Jennifer – otkrio je prijatelj para magazinu People.

Jennifer Garner proslavila se ulogom u seriji Alias, u kojoj je glumila od 2001. do 2006. godine, nakon udaje za Bena Afflecka igrala je u tek nekoliko ne prevelikih projekata, a ove godine bi trebala početi snimati film Dallas Buyers Club u kojemu glumi uz Mathewa McConaugheya i Jareda Leta .

Linker
28. travanj 2024 01:25