TREĆA SREĆA

Tajno vjenčanje Bernija Ecclestonea za 46 godina mlađu ženu

Bernie Ecclestone (81) ne poznaje prepreke kada nešto želi. Nedugo nakon razvoda od druge supruge Slavice (54), upoznao je Brazilku Fabianu Flosi (35), marketinšku direktoricu koja radi na organizaciji brazilske Grand Prix utrke Formule 1, čiji je Bernie vlasnik.

Iako se dio javnosti zgražao nad četiri desetljeća razlike u godinama, Bernie je ubrzo najavio kako će se uskoro oženiti za Flosi. No prije javne objave zaboravio je obavijestiti vlastitu obitelj – njegova kćerka Tamara (28) burno je reagirala kada je u medijima pročitala vijest o trećoj ženidbi svoga oca.

Zato nije toliko čudno da obje njegove kćerke iz braka sa Slavicom nisu došle na vjenčanje u švicarskom Gstaadu, već ostale u dalekom Los Angelesu s majkom. Ecclestone i Flosi oženili su se na skrivenoj ceremoniji u vili Le Lion, koja je nekada bila omiljeno odmorište cijele obitelji Ecclestone, a Tamara je svojedobno i izjavila da se upravo tamo želi jednoga dana udati.

Vjenčanje se održalo oko godinu dana nakon udaje njegove mlađe kćerke Petre (24) u Rimu, koje je koštalo oko 12 milijuna funti, te mjesec dana nakon što je Tamara prekinula s zaručnikom zbog snimke seksa s drugom ženom.

Linker
26. travanj 2024 23:28