BRZA VEZA

Tajno vjenčanje Daniela Craiga i Rachel Weisz

Holivudski glumačko-ljubavni par Rachel Weisz i Daniel Craig vjenčali su se u srijedu u potpunoj tajnosti. Kao što su svoju kratkotrajnu vezu od početka držali dalje od medija, tako su i ulazak u brak napravili bez puno pompe – na vjenčanju su imali samo četiri uzvanika, a među njima su bili njegova 18-godišnja kćer Ella i njezin 4-godišnji sin Henry.

Daniel Craig, glumac proslavljen ulogom Jamesa Bonda, dugo je godina bio prijatelj s oskarovkom Rachel Weisz, ali ljubavnu vezu su započeli tek krajem prošle godine i to ne bez kontroverze. Naime, zaljubili su se na snimanju filma “Dream House”, ali u tom trenutku oboje su bili u vezi – ona je bila zaručena za redatelja Darrena Aronofskog, oca njezinog sina Henryja, a on je od 2004. ljubio producenticu Satsuki Mitchell.

Iako su isprva negirali svoju vezu, nisu se dugo mogli skrivati, pa je početkom godine objavljeno da su u ljubavnoj vezi. Koliko su, pak, sigurni u svoju ljubav pokazali su ovoga tjedna kada su je nakon nekoliko mjeseci odlučili okruniti brakom.

Linker
30. travanj 2024 17:22