AFP/Cropix
NAPOKON SVADBA

TAJNO VJENČANJE Uzvanici su mislili da dolaze na proslavu rođendana

Jennifer Aniston (46) i Justin Theroux (43) uspjeli su svoje vjenčanje do samog kraja držati u tajnosti, a svoje uzvanike uspješno su prevarili – pozvavši ih na proslavu rođendana.

– Uzvanicima je rečeno da se radi o proslavi Justinovog rođendana – otkrio je izvor blizak paru za People.

Par se vjenčao nakon tri godine zaruka u društvu 70-ak najbližih prijatelja i obitelji, a uspješno su sakrili vjenčanje od svih njih zahvaljujući više faktora.

1. Nastavili su raditi

Justin je 30. srpnja promovirao svoju TV seriju The Leftovers, dok se Jennifer pripremala za snimanje novog filma Mother’s Day kasnije ovog mjeseca. Nitko nije ni pomislio da par usred poslovnih obaveza planira vjenčanje.

2. Uvijek su organizirali party u ovo doba godine

S obzirom da je Justinov rođendan 10. kolovoza, jednako kao i njihova godišnjica zaruka, par je to pametno iskoristio kako bi vjenčanje predstavio kao još jednu proslavu rođendana. Jennifer se često šalila kako bi njeni prijatelji, poput Sache Barona i njegove supruge Isle Fisher, dolazili na partyje odjeveni za svadbu jer su stalno sumnjali da se radi o vjenčanju.

3. Pripreme su dobro sakrili

Na njihovom posjedu prošlog je tjedna izgrađena velika nadstrešnica kojom su sakrili namještaj i sve pripreme za party, a blizu posjeda bilo je zabranjeno i parkiranje.

4. Svi prijatelji su obećali čuvati tajnu

Čak i oni brbljavi – Chelsea Handler i Howard Stern, nisu željeli otkriti detalje o vjenčanju kada ih je People kontaktirao.

5. Dugo su čekali

Nakon tri godine beskrajnih spekulacija, činilo se da je par zadovoljan i sretan i bez svadbe pa je najbolji trenutak za vjenčanje bio upravo taj kada su svi postali uvjereni kako im se nigdje ne žuri.

Par je već privatnim avionom otputovao na medeni mjesec na Bora Boru, a navodno su na putovanje pozvali i nekoliko bliskih prijatelja.

Linker
28. travanj 2024 04:14