PODLA UCJENA

Tamari Ecclestone prijete objavom 'prljavog rublja'

Tamara Ecclestone (27), kći većinskog vlasnika Formule 1 Bernija Ecclestonea (81) “teškog” dvije i pol milijarde funti, policiji je u ponedjeljak prijavila pokušaj iznude. Nepoznati muškarac pokušao je bogatu nasljednicu zastrašiti pismom u kojem joj prijeti objavom detalja iz njezinog privatnog života ukoliko mu ne isplati veću svotu novca – nagađa se da je riječ o više stotina tisuća funti. Ucjenjivač je do podataka navodno došao preko Tamarinog bivšeg bliskog prijatelja, a radi se, također navodno, o njezinim bivšim ljubavnim vezama.

Uznemirena kćer Slavice Ecclestone nije odmah kontaktirala policiju, ali joj se naposljetku ipak odlučila povjeriti te je detektivima predala pismo čiji je sadržaj službeno klasificiran kao “neumjesna komunikacija”. Snage reda i zakona ispitale su Tamaru i preuzele slučaj – istraga je u tijeku i još nitko nije uhićen.

Tamara se od prošle godine viđa s brokerom Omarom Khyamijem (37), s kojim se uselila u 45 milijuna funti vrijedan posjed u zapadnom Londonu. Palaču nasljednica trenutačno adaptira, u što ulaže sitnicu od 18 milijuna funti kako bi “osposobila” svojih 55 soba, uvela noćni klub, kuglanu, salon za uređivanje, toplice za svoje ljubimce, dizalo za sportske automobile i druge nužne instalacije. Potrebno je, dakako, i značajno proširiti garderobu u koju bi smjestila torbice čija vrijednost dosiže pola milijuna funti.

Tamara i Omar nedavno su se složili i oko potpisivanja predbračnog ugovora, a tema je došla na dnevni red zbog polemike Tamarinih roditelja oko cijene vjenčanja njene mlađe sestre Petre (23). Ono je, naime, koštalo tričavih 12 milijuna funti, što je i jednom od najbogatijih Engleza bilo malčice previše, pa se na svoju bivšu suprugu Slavicu, od koje se razveo 2009. godine, obrušio da mu radi iza leđa .

Starija kći vlasnika Formule 1 svjesna je da životni stil njene obitelji privlači negativne kritike u vrijeme svjetske ekonomske krize, no sebe ipak smatra običnom curom.

– Ljudi misle da sam čudovište, da nemam osjećaje, ali loše se stvari događaju i meni. Ranjiva sam kao svaka druga djevojka – izjavila je svojedobno.

Linker
28. travanj 2024 04:14