NAKON NESREĆE

Tarik Filipović: Vratit ću se još jači

Kako sam? Skršeno – kazao je popularni glumac i TV voditelj Tarik Filipović u razgovoru za Gloriju, dan nakon što je operiran u Klinici za ortopediju Akromion u Krapinskim Toplicama. “Pod nož” je dospio nakon što ga je u utorak poslijepodne na pješačkom prijelazu u zagrebačkoj Ilici, pokraj tržnice u Kustošiji, udario terenac land rover kojim je upravljao 60-godišnjak.

– To je četverotračna cesta i pješački bez semafora, za koji već godinama govorim da je jako opasan. Prvo sam propustio auto koji je vozi prebrzo, a drugi automobili su bili udaljeni tridesetak metara od mene. Kako sam se približavao sredini ceste pogledao sam udesno aute iz drugoga smjera i u tom trenutku kao da me udario tenk – prisjetio se Tarik Filipović prometne nesreće u kojoj mu je slomljena lijeva potkoljenica, a lijevo koljeno je smrskano. Vozač automobila koji je udario Tarika kazao je da se zamislio i prekasno primijetio glumca, a kako je na kolniku bilo snijega nije uspio na vrijeme zakočiti. No, unatoč teškim ozljedama, 40-godišnji glumac ipak je sretan što sve nije završilo – još gore.

– Auto iz suprotnog smjera zakočio je pola metra od moje glave, tu sam imao puno sreće – kazao je Tarik, kojega sada očekuje oko četiri mjeseca rehabilitacije.

Nakon što je saznala za nesreću, u bolnicu je pohitala Lejla Filipović (36) zabrinuta za zdravlje svojega supruga. Iako situacija nije nimalo lijepa, on ipak nije dopustio da prevladaju crne misli.

– Što se dogodilo to se dogodilo. Treba optimistično gledati prema sutra i zato kažem – vratit ću se još jači. Ili kako bi rekao bivši guverner Kalifonije: I’ll be back – pronašao je Tarik Filipović i u lošim trenucima vremena za šalu.

Linker
04. svibanj 2024 09:37