Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
TJEDAN DANA ZA ODLUKU

Tata je kriv što sam završila na televiziji

Poznata voditeljica priznala je da već neko vrijeme intenzivno razmišlja o promjeni profesije iako voli svoj posao, a u razgovoru za Studio Jutarnjeg lista oispričala je da je njen otac kriv što je počela raditi na HTV-u, piše Jutarnji.hr.

Nevena Rendeli već deset godina radi na HTV-u, a otkrila je da je njen dolazak na televiziju bio vrlo čudan jer je u to vrijeme živjela u Španjolskoj, a u tjedan dana je morala odlučiti želi li posao i vratiti se u Hrvatsku.

– U to vrijeme živjela sam u Španjolskoj. Jedna gospođa, koja i dandanas radi na televiziji, srela je mog tatu kojeg nije vidjela 20 godina, a zajedno su nekad studirali. Nakon što joj je rekao kako mu je kći apsolventica novinarstva, rekla mu je kako HTV baš traži ljude pa da dođem na audiciju – ispričala je poznata voditeljica i dodala da je na razgovor u Zagreb došla potpuno neobavezno jer je planirala upisati poslijediplomski studij vani i ne baviti se još televizijom jer su joj bile tek 23 godine.

– Došla sam na razgovor kod Vesne Karuze i ona mi je rekla: “Možeš li sutra početi raditi?” Tek tad sam joj uspjela reći da uopće ne živim ovdje i da još ne znam želim li se uopće vratiti. Dala mi je tjedan dana da razmislim o svom životu i odlučim. U tih tjedan dana ja sam prekinula s tadašnjim dečkom Mirzom Džombom, preselila se iz Španjolske u Hrvatsku i počela raditi. Eto, tata je kriv za sve – otkrila je Nevena, koja inače nije sklona velikim rezovima u životu, piše Jutarnji.hr.

Linker
19. travanj 2024 12:06