BRAD PITT

Tata od formata

Kada su u ponedjeljak sletjeli u Japan, Angelina Jolie i Brad Pitt napravili su pravu gužvu na aerodromu. Ne samo zato što njihova obitelj ima osam članova, pa sa svom prtljagom zapravo izgledaju kao malena turistička grupa, već i zato što su se na aerodromu Narita u Tokiju prvi put u javnosti pojavili sa svojim 6-mjesečnim blizancima Vivienne Marcheline i Knoxom Leonom.

Naravno, brojni paparazzi su ih odmah okružili, no slavnom paru to nije nimalo smetalo. Barem to nisu javno pokazivali, jer se Brad, koji je u nosilici na prsima imao Knoxa Leona, neprestano smješkao, a ni Angelina nije skrivala dobro raspoloženje. Iako su oboje imali pune ruke – Brad je uz Knoxa za ruke držao 3-godišnju kćer Zaharu i 4-godišnjeg sina Paxa Thiena, dok je njegova životna družica nosila Vivienne, a za ruke držala 7-godišnjeg Maddoxa i 2-godišnju kćer Shiloh Nouvel – na njima se vidjela roditeljska radost. Koliko uživaju s blizancima i ostalom djecom posebno je pokazao Brad Pitt, koji je nosio istu kapu kao i maleni Knox.

Slavni je par došao u Japan kako bi promovirao svoje nove filmove. Brad Pitt će predstaviti “Neobičnu priču Benjamina Buttona”, koji je prije nekoliko dana dobio čak 13 nominacija za Oscara, dok će Angelina Jolie pokazati Japancima film Clinta Eastwooda “Zamjena”, u kojem glumi majku izgubljenog sina.

Josip Jurčić

Linker
02. svibanj 2024 04:35