USKORO PRINOVA

Tatjana Jurić: Astrologinja mi je prorekla trudnoću

U niskom sam startu kako bih pobjegla od ove hladnoće. Većina ih odlazi na skijanje, a ja uvijek putujem u tople krajeve. Nadam se da će mi to uspjeti već u veljači: u konkurenciji su mi Tunis, Maroko, Kenija i Egipat, u koji sam se zaljubila prošle godine zbog prekrasnih plaža, a i aranžmani za tu zemlju vrlo su povoljni – izjavila je RTL-ova voditeljica Tatjana Jurić koja je božićne i novogodišnje dane na kraju provela radno, prenosi Jutarnji list .

Zbog toga je dodatno veseli planiranje puta na koji će krenuti vjerojatno u veljači. Još ne zna hoće li se na nekoj plaži izležavati s prijateljicama, što im je uostalom postala svojevrsna tradicija, ili u društvu svoga dečka, nogometnog menadžera Nikkyja Vuksana , koji bi nakon brojnih poslovnih putovanja sada ipak trebao imati malo više slobodnog vremena.

Inače, osim po radnom tempu, Tatjana će ovu Novu godinu pamtiti i po vrlo zanimljivom zadatku za njezin “Exkluziv Tabloid” koji ju je, kaže, do suza nasmijao.

– Radila sam temu proročanstva za poznate Hrvate pa mi se nekako činilo fer da i sebe ‘podvrgnem’ tome. Jedna astrologinja mi je rekla da ću ostati trudna za četiri mjeseca, no drugi mi je prekognicist prorekao da me u skorijoj budućnosti ne čeka ni trudnoća, ni brak, već samo i isključivo posao. No, ja vjerujem isključivo u utjecaj slobodne volje i sve me to samo jako dobro zabavilo. Nikky se pak pravio da ništa od toga uopće nije čuo – kroz smijeh je ispričala Tatjana Jurić.

Linker
26. travanj 2024 07:14