KRAJ ROMANSE

Tatjana Jurić u 2010. ulazi sama

Vezi Tatjane Jurić i Nikkyja Vuksana, čini se, ipak je došao kraj. Kako doznaje Jutarnji list, nakon dvoipolgodišnje romanse, RTL-ova novinarka i voditeljica i nogometni menadžer i savjetnik u Dinamu ipak su prekinuli. Naime, još u svibnju su se pojavile prve glasine kako su 27-godišnja Tatjana i 32-godišnji Nikky razišli, iako su sve donedavno planirali zajednički život. Par je to tada opovrgnuo i nastavio vezu, premda od navodno planiranog zajedničkog odmora u New Yorku nije bilo ništa. Tatjana Jurić ni jučer se nije željela izjašnjavati o svom privatnom životu.

– Nemam komentara – rekla je RTL-ova novinarka, kojoj ionako ovi praznici ne prolaze u veselom blagdanskom raspoloženju jer je imala smrtni slučaj u obitelji.

Tatjana i Nikky, inače dobar prijatelj Zdravka Mamića, koji radi u sportskoj agenciji Asa International, upoznali su se kada je Tatjana, nakon što je kupila karte za utakmicu, u kafiću pokraj Dinamova stadiona ugledala jednog prijatelja i došla ga pozdraviti. S njim je za stolom sjedio i Nikky Vuksan i nedugo nakon tog poznanstva postali su par.

Lijepa voditeljica prije toga je bila u dugogodišnjoj vezi s nogometašem Vedranom Ješeom, koja je okončana zbog udaljenosti, a zbog istog razloga prekinuli su i Nikky Vuksan i manekenka Morana Paj.

Tina Premec / Jutarnji list

Linker
14. svibanj 2024 20:05