EKSKLUZIVNO

Tatjana Jurić: U mladosti sam svašta radila

Čast da bude na naslovnici novog broja magazina GloriaGLAM, koji je u prodaji od utorka, ovoga mjeseca pripala je Tatjani Jurić .

Jedno od najpopularnijih lica RTL Televiziji, 28-godišnja voditeljicu emisije Exkluziv francuska modna kuća Chanel odabrala je da bude model na zagrebačkom snimanju nove kolekcije odjeće, a od cijele kolekcije njoj se najviše, pak, svidjela haljina kakvu je nekoliko dana prije nje, na snimanju u Parizu, nosila pjevačica Vanessa Paradis , supruga glumca Johnnyja Deppa .

U ekskluzivnom editorijalu za GlorijuGLAM može se vidjeti kako Tatjana Jurić izgleda u Chanelu, a u razgovoru, koji je vodio novinar Kruno Petrinović, simpatična voditeljica potpuno se otvorila te otkrila zašto ne voli shopping, tko su joj pravi prijatelji, zašto je istjerala majstore iz svojeg stana, kada se osjeća kao zvijezda, ali i kako je roditeljima rekla da je izgubila nevinost.

– Svašta su od mene doživjeli: jednom sam roditeljima i bratu za obiteljskim ručkom, dok smo jeli juhu s rezancima, priopćila da sam izgubila nevinost. Brat je pao sa stolca od smijeha, tata je pokušavao jesti kao da se ništa nije dogodilo, a mami je zadrhtala ruka, ali je nastavila posluživati ručak. O takvom otvorenom odnosu, koji se temelji na međusobnom poštovanju i povjerenju, i sama maštam. Svašta sam radila, ali sve je ispalo dobro, baš zahvaljujući tom osjećaju sigurnosti koji sam stekla u roditeljskom domu – kazala je Tatjana Jurić u intervjuu za GlorijuGLAM.

Cijeli intervju, ali i ekskluzivni modni editorijal, pronađite u novom broju GlorijeGLAM (br. 19), koja se nalazi na kioscima.

Linker
19. travanj 2024 18:39