Sipa/Cropix / SIPA
ŽENSKA SNAGA

Tek u četrdesetima žene su na vrhuncu svoga potencijala

Charlize Theron (39) trenutačno se mnogo lijepih stvari događa u životu. Osim što joj je krenulo na ljubavnom planu i u sretnoj je vezi s Seanom Pennom (54), lijepoj glumici sljedeće godine izlazi blockbuster Mad Max: Fury Road, a uz sve to je i majka dvogodišnjeg dječaka Jacksona. Ne čudi stoga da ju je uspjeh na svim životnim poljima osnažio i u njoj probudio neustrašivu žensku energiju.

Zbog njenog talenta i izgleda brojni dizajneri žele da upravo Charlize nosi njihove kreacije, ali ona kaže kako ne voli dobivati previše odjeće koja će joj samo stajati u ormaru pa je poznato da rado dijeli ono što ne nosi.

– Sve što ne koristim podijelim drugima koji će to koristiti – izjavila je Charlize i dodala kako su njezine prijateljice radi toga jako sretne.

– Moj ormar nazivamo Narnija jer iz njega stalno izlaze neke stvari – našalila se lijepa plavuša i dodala kako je jako zahvalna na svim poklonima koje dobiva, ali da zapravo više uživa u poklanjanju drugima.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Charlize već posljednjih deset godina surađuje s modnom kućom Dior i najviše cijeni slobodu koju ima u partnerstvu s njima.

– Nikada nisu nametali nikakve standarde ljepote nego su mi dopuštali da u svakom životnom periodu budem svoja – komentirala je glumica suradnju s Diorom, a da su joj individualnost i autentičnost jako bitni, dokazuje njeno razmišljanje o ženskoj zrelosti koje je podijelila u intervjuu za WWD.

– Ironično je što se koncept ljepote bazire na djevojkama u dvadesetim godinama, kada su najnesigurnije u sebe te imaju vrlo malo iskustva i životne mudrosti – rekla je glumica i dodala kako su upravo zato žene u četrdesetima na vrhuncu svoga potencijala jer tek tada imaju dovoljno mudrosti i hrabrosti raditi što žele i biti ono što jesu.

Linker
16. travanj 2024 20:44