Marko Todorov / CROPIX
ZBOG SEPSE

Tereza Kesovija ponovno hospitalizirana - koncert otkazan

Jedna od naših najvećih pjevačkih diva ponovno je hospitalizirana zbog sepse i od srijede navečer nalazi se u zagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti, piše Jutarnji.hr.

– Posljednja tri dana imala sam temperaturu. Preko dana manju, ali s večeri bi rasla i do 39,7 stupnjeva. To me činilo jako umornom, a dodatno me iscrpljivalo to što bih se navečer zbog groznice prouzročene temperaturom tresla poput šibe na vjetru – rekla je Tereza Kesovija, koja je i prije tri mjeseca zbog sepse ležala tjedan dana na Infektološkom odjelu Opće bolnice u Dubrovniku.

Poznata pjevačica otkrila je da se bakterija proširila po cijelom tijelu i da ne zna koliko će dugo biti u bolnici, a najviše je rastužuje to što neće biti prisutna na obnovi vjenčanih zavjeta sina Alana i snahe Ljiljane nakon 25 godina braka, piše Jutarnji.hr.

S obzirom na novonastalu situaciju Terezin koncert najavljen za 18. prosinca u zagrebačkom Kinu Europa se otkazuje.

Kako je koncert gotovo rasprodan, u ovom trenutku datum Terezina povratka na pozornicu zbog oporavka se ne može predvidjeti, organizatori će svim kupcima ulaznicama vratiti novac u cijelosti.

Povrat novca može se učiniti na blagajni Kina Europa, od ponedjeljka 15. prosinca od 12:00 do 20:00 sati svakog radnog dana.

Linker
02. svibanj 2024 14:59