Saša Burić
NEUSPJEH ZA NEUSPJEHOM

Teški dani Vanesse Radman

Krah braka, ozljeda na snimanju serije ‘Zora dubrovačka’ nakon kojeg su joj iz produkcije serije otkazali suradnju i zamijenili je drugom glumicom loša su događanja po kojima će Vanessa Radman (39) pamtiti ovo razdoblje.

– Molim vas, shvatite me. Ne mogu sada o tome govoriti. Moram o svemu dobro razmisliti – rekla je potresena 39-godišnja glumica za Jutarnji list koju će u ulozi Maris Knego preko noći zamijeniti Ines Bojanić. Kuloarska nagađanja o odlasku omiljene glumice iz serijala ‘Zora dubrovačka’ potvrdili su nam i s Nove TV. Na upit zašto su se odlučili za tu radikalnu promjenu, nakon što je već više od pola serije emitirano, odgovorni s te televizije kratko kažu:

– Do promjene u castu ‘Zore dubrovačke’ došlo je radi produkcijskih razloga – poručuju, ne želeći reći kad se serija, s novom glumicom u ulozi Maris, vraća na televizijske ekrane. Dogodit će se to, kažu, uskoro.

Detaljnijih službenih informacija nema, no brojni sugovornici bliski setu hit-sapunice govore kako se glumica nalazi u iznimno delikatnom životnom razdoblju. Prije nekoliko mjeseci izbačena je sa snimanja srpske serije u kojoj je imala jednu od glavnih uloga, a nedavno je prošla i kroz krah braka sa svojim dugogodišnjim partnerom Timom Pannenom.

Vanessa se trenutačno nalazi u obiteljskoj vikendici u Podravini, koju je u razgovru za Gloriju 2008.opisala kao krasnu kuću s velikim ružičnjakom.

Linker
01. svibanj 2024 05:07