Cropix
KRALJICA HRVATSKE

Teško podnosim razdvojenost od Domagoja Vide

Metkovka Ivana Gugić (20), ovogodišnja Kraljica Hrvatske koja će predstavljati našu zemlju na svjetskom izboru iduće godine u Los Angelesu, u intervjuu za Gloriju priznala je kako teško podnosi razdvojenost od svog dečka, hrvatskog reprezentativca Domagoja Vide (25).

Iako su igrač ukrajinskog kluba Dinamo iz Kijeva i studentica druge godine ekonomije tek pola godine zajedno, veza im je ozbiljna. Tome u prilog govori i činjenica da je Vida uoči odlaska na pripreme za Svjetsko prvenstvo u Brazilu svoju djevojku odveo na upoznavanje s roditeljima u Donji Miholjac.

Čime vas je Domagoj osvojio? – Jako je dobar, pozitivan i brižan. Drži me kao kap vode na dlanu, brine se o svemu i sve ga zanima. Stalno mi govori da ne zovem mamu ako mi nešto ustreba, nego njega. Znam da se o njemu svašta priča, da je ovakav i onakav… I mene ponekad zafrkavaju zbog one najskuplje pive na svijetu,koju je otvorio u autobusu dok je s Dinamom išao na utakmicu, zbog čega je bio kažnjen sa sto tisuća eura. Ali moje mišljenje o Domagoju nikakve priče ne mogu promijeniti. Meni je najvažnije da mi veza štima i da nam je lijepo zajedno.

Kako podnosite razdvojenost? – Teško. Meni je u djetinjstvu stalno nedostajao tata, koji je pomorac, kapetan duge plovidbe na kruzerima i teretnim brodovima. Zbog toga sam mami Jadranki, poštanskoj službenici, uvijek govorila da ne želim poput nje doma čekati povratak svog čovjeka, nego da želim muškarca koji će stalno biti uz mene. A sad sam u sličnoj situaciji kao ona. No veza nam super funkcionira, stalno se čujemo pa nema razloga za brigu. Toliko sam na telefonu da me ponekad zaboli glava.

Kruno Petrinović

Cijeli intervju s Ivanom Gugić u kojem govori o svojim manekenskim počecima, studiju, razlozima zbog kojih i ona nije otputovala u Brazil, te po čemu je zapamtila Domagoja kada ga je prvi puta vidjela pročitajte u novoj Gloriji koja je u prodaji od 12. lipnja.

Linker
22. travanj 2024 14:16