screenshot
NAJLJEPŠI GLAS HRVATSKE

THE VOICE Drugu večer sjajnih dvoboja obilježio neočekivan Jacquesov odabir

U drugoj emisiji dvoboja popularnog showa The Voice mentori su nastavili potragu za najljepšim glasom Hrvatske i među fantastičnim duetima birali one koji će nastaviti natjecanje.

Nakon druge emisije dvoboja, od ukupno njih četiri, Jacques Houdek, Tony Cetinski, Indira Levak i Ivan Dečak našli su se na pola puta i sada svaki od njih ima po tri kandidata koji nastavljaju daljnje natjecanje.

1. Tim Jacques: Mateo Pilat i Pjerino Ružević nastupili su prvi i izveli su pjesmu Titanium, a njihov mentor priznao im je da su ga svojom izvedbom oborili i ispunili sva njegova očekivanja te da će mu odluka biti iznimno teška. Ipak, Jacques je na kraju odabrao Pjerina i izrazio želju da zajedno dođu do finala.

2. Tim Indira: Samanta Bučaj i Mateo Resman dobili su težak zadatak – izvesti naizgled laganu pjesmu Još jednom grupe Silente. Ivana i Jacquesa oduševio je Mateo, a s njima se složila i njihova mentorica, koja je Samanti poručila da joj nedostaje malo emocije, ali da je svijetla budućnost pred njom.

3. Tim Tony: Vladimir Matica i Božidarka Matija Čerina za zadatak su dobili ljubavnu baladu Cryin’ popularnog Aerosmitha, a unatoč problemima na probama, njihova izvedba oduševila je mentore koji su za njih imali samo pohvale. Tony je ipak odabrao Božidarku, ali je Vladimiru napomenuo da je odluka bila vrlo teška jer njega ljudi jako vole.

4. Tim Ivan: Elena Stella i Nicole Vidak oduševile su izvedbom pjesme Back to Black Amy Winehouse. Indira i Jacques otkrili su da se njima više svidio Elenin nastup, a s njihovim mišljenjem složio se i Ivan.

5. Tim Jacques: Ana Cerovac i Egon Marić dali su najbolje od sebe u izvedbi pjesme Give Me One Reason Tracy Chapman, a osobite pohvale dobili su za scenski nastup. Sve komplimente pokupila je energična Ana, ali je Jacques ipak odabrao Egona i svojom odlukom sve iznenadio.

6. Tim Indira: Pjesmu New York, New York Franka Sinatre izveli su Ivan Županović i Tomislav Užarević, koji su Indiri slomili srce jer samo jednog od njih može izabrati za nastavak natjecanja. Indiri u donošenju odluke od prevelike pomoći nisu bili drugi mentori, a u daljnje natjecanje po njenom izboru otišao je Tomislav.

Prisjetite se dvoboja iz prošle emisije!

Linker
02. travanj 2023 01:11