The Voice/HRT
DVOBOJI

THE VOICE Indira na rubu suza, Jacques spasio Mirtu od ispadanja

U drugoj emisiji dvoboja popularnog HRT-ovog showa The Voice odabrano je još osam kandidata koji odlaze u daljnje natjecanje, a Jacques je spasio Ivanovu natjecateljicu od ispadanja.

U dvobojima mentori po dvoje natjecatelja spajaju u duet, a nakon izvedbe odlučuju koga vode u daljnje natjecanje. Indiri, Jacquesu, Ivanu i Tonyju to je najteži dio natjecanja, ali odluku im olakšava ovogodišnja novost u natjecanju – mogućnost preuzimanja natjecatelja koji ne prođe.

U prvoj emisiji dvoboja svoje pravo za preuzimanje iskoristili su Tony i Indira i spasili Rina Petrovića i Stephany Žužić, a u ovoj je svoje pravo iskoristio Jacques pa je ono ostalo još samo Ivanu.

Drugu emisiju dvoboja otvorili su Ivanovi natjecatelji – Dorotea i Vedran izveli su pjesmu Roxanne, a u daljnje natjecanje odlazi Vedran jer je “toliko poseban da bi ga stvarno bila šteta izgubiti”.

Jacquesove kandidatkinje Stela i Rea zajedno su otpjevale pjesmu American Boy, a s njim dalje u The Voice odlazi Rea.

– Stela je naša zvjezdica, ima kvalitetu koju rijetki imaju, ali Rea ima nepogrešiv osjećaj za glazbu – izjavio je Jacques za kojeg odluka nije bila laka.

Indira je nakon nastupa Katarine i Ruže bila na rubu suza.

– Ruža ima fantastičan glas, ali nju najviše krasi skromnost. Katarina pak ima nevjerojatnu boju i mistiku u glasu. Ovo mi je najteža odluka – priznala je Indira i naposljetku odabrala Ružu.

Najstariji kandidati showa Ana i Alen otpjevali su pjesmu Zar je voljeti grijeh, a u idući krug natjecanja s Indirom odlazi Ana.

Tonyjevi kadnidati Sanja i Ivo u glazbeni ring ušli su s pjesmom I Lived, a pobjedu je odnijela Sanja.

Ivanove dive Tajana i Mirta izvele su pjesmu Flashlight. Odluka je bila teška, ali Ivan je naposljetku odabrao Tajanu. Ipak, Mirta također ostaje u natjecanju jer ju je Jacques pozvao u svoj tim.

Ivan i Marjan borili su se oko ostanka u Ivanovom timu, a iako se ostalim mentorima više svidio Ivanov nastup, frontmen Vatre nije odabrao svog imenjaka i dalje ide Marjan.

Linker
26. travanj 2024 14:11