HRT
POBJEDA NAJLJEPŠEG PARA

Tina Katanić i Marko Tolja pobijedili su u showu Zvijezde pjevaju

Tina Katanić i Marko Tolja pobjednici su sedme sezone emisije Zvijezde pjevaju. Manekenka je nakon proglašenja pobjede zaplakala od sreće, a pjevač je izjavio kako je ovo Tinina pobjeda, da je on bio samo pomagač.

Par, koji su još na početku showa prozvali najljepšim, u završnici je odmjeravao snage s Petrom Dugandžić i Ervinom Baučićem i Ivicom Pucarom i Majom Vučić.

Svaki par trebao je otpjevati po jednu baladu i jednu “bržu” pjesmu, koje su već bili izveli tokom showa.

Petra Dugandžić i Ervin Baučić prvo su otpjevali pjesmu iz mjuzikla Once za što su dobili pohvale Zdenke Kovačiček, a Martina Tomčić opet je svojim komplimentima gotovo rasplakala Petru. Za bržu pjesmu odabrali su pjesmu Wake me up koju su izveli kada su pjevali country, te ukupno sakupili 58 bodova.

Ivica Pucar i Maja Vučić otpjevali su Stranca u noći, pjesmu za koju je Ivica rekao da je bila prekretnica za njih. Kao drugu odabrali su pjesmu Sign Your Name koju su izveli u prošloj emisiji i koja je tada ocijenjena kao njihov najbolji nastup. Sveukupno su skupili 55 bodova stručnog žirija.

Tina Katanić i Marko Tolja ponovno su otpjevali pjesmu koja je Tini najbolje legla – I Wanna Be Loved by You, najpoznatiju izvedbu Marilyn Monroe u mjuziklu. Za bržu pjesmu odabrali su Program tvog kompjutera te sakupili 55 bodova.

Nakon toga jedan par je ispao, a to su bili Petra Dugandžić i Ervin Baučić. Glumica je, uz zahvale izrečene timu HRT-a i glasačima, otvoreno rekla kako je razočarana jer se nadala pobjedi, te pomalo ljutito dodala kako se u ovom showu oppće ne radi o pjevanju.

Svi natjecatelji sedme sezone zajedno su izveli i megauspješnicu Pharrella Williamsa Happy nakon čega su proglašeni pobjednici.

Tina Katanić s roditeljima, foto: HRT

Marko Tolja: Nisam očekivao da ćemo doći do finala showa Zvijezde pjevaju

Linker
17. travanj 2024 22:19