JUSTIN THEROUX

Tko je novi dečko Jennifer Aniston

Nakon nekoliko tjedana skrivanja, američka glumica Jennifer Aniston (42) priznala je da je u vezi s 39-godišnjim komičarom Justinom Therouxom. Za razliku od njezinih bivših ljubavi, od Brada Pitta preko Vincea Vaughna do Johna Mayera , novi dečko nije toliko poznat u javnosti, pa ga je američki magazin US predstavio u pet točaka.

Uspješan scenarist. Theroux je napisao scenarije za nekoliko filmskih hitova, uključujući „Tropsku grmljavinu“, „Iron Man 2“ i „Rock of Ages“, nadolazeći film Toma Cruisea .

Pojavio se u „Sexu i gradu“ – dvaput. U hit seriji je imao dvije male uloge. U prvoj sezoni glumio je Jareda, zločestog dečka s kojim Carrie (Sarah Jessica Parker) očijuka u baru. U sljedećoj sezoni pojavio se kao Vaughn, autor koji pati od prerane ejakulacije.

Nestašno djetinjstvo. Odrastao je u Washingtonu, a kao dječak nije bio poslušno dijete. Prije nego što je navršio 14, već je bio izbačen iz nekoliko škoa. Ipak, kasnije se smirio i diplomirao na sveučilištu u Vermontu.

Uvijek je bio okružen snažnim ženama. Theroux je na svoju maturalnu večer otišao s budućom redateljicom Rachel Grady, koja nje prije četiri godine bila nominirana za Oscara.

Već žive zajedno. Iako su u vezi samo nekoliko mjeseci, Jennifer Aniston i Justin Theroux počeli su zajedno živjeti, što je jako neobično za poznatu glumicu.

Linker
26. travanj 2024 03:17