BORIS NOVKOVIĆ I TONY CETINSKI

Tko se tuče taj se voli

Iako se njihov duet “Nek’ se raduje” već neko vrijeme vrlo uspješno “vrti” po hrvatskim radiopostajama, Boris Novković i Tony Cetinski tek su ovoga petka uspjeli pronaći vremena da snime spot pod redateljskom palicom Vanje Vascarca. Kako je te večeri Tony morao biti u žiriju na finalu showa “Hrvatska traži zvijezdu”, ni ovaj put nisu imali previše sati na raspolaganju, pa su svoj posao odradili profesionalno i efikasno, ali, kad su njih dvojica u pitanju, nije bilo sumnje da će se naći i koja minuta za zafrkanciju.

Tako je Tony u jednom trenutku odlučio pokazati Borisu tko je “šef na glazbenoj sceni” te ga je uhvatio u “ključ”, što je “poraženi” popratio s golemim osmjehom. U njihovom slučaju doista se može primijeniti ona stara poslovica – tko se tuče taj se voli.

Osim o glazbi, pjevači su s ponosom pričali i o svojim prinovama. Naime, obojica su novopečeni očevi, pa je tako Boris opisivao kako provodi dane s Noom, dok je Tony prepričavao dogodovštine s malom Piom.

Spot bi se vrlo brzo trebao početi prikazivati na malim ekranima, a pjesmu možete odmah preslušati, ali i preuzeti za svoju osobnu audio arhivu, na Gloria.com.hr.

Linker
30. travanj 2024 00:06