NJEŽNI SUPRUG

Tom Cruise: Katie uživa u mojim romantičnim večerama

Jedan od najuspješnijih holivudskih glumaca Tom Cruise (49) progovorio je o romantičnoj strani koju u njemu budi supruga Katie Holmes (33). O ženi s kojom je u braku od 2006. godine, majci njihove kćeri Suri (6), Tom je izrekao mnogo lijepih riječi.

– Katie je izvanredna osoba, u što se možete uvjeriti već nakon pet minuta provedenih s njom. U sve što radi ona unosi predivnu kreativnost, a osim kao umjetnica toplinu posjeduje i kao majka. Zabavna je i šarmantna, pa čim uđe u sobu učini da se bolje osjećam – pripovijeda raznježeni Cruise.

Glumac usprkos brojnim obavezama uvijek nađe vremena za onu do koje mu je najviše stalo i u tim trenucima pokazuje da je pravi romantik.

– Volim osmišljavati romantične večere jer ona u njima uživa. Ne znam što bih još rekao – jednostavno sam sretan od trenutka kada sam je sreo. Ono što imamo vrlo je posebno – zaključio je protagonist “Nemoguće misije”.

Cruise je u intervjuu za Playboy izjavio i da neprestano radi na sebi, kako bi postao bolja osoba u svim aspektima života.

– Vjerujem da je moj život potraga za unaprijeđenjem. Želim stvari činiti bolje, želim biti bolji čovjek i otac te raditi na sebi. Svatko za sebe mora ustanoviti što mu najviše odgovara, što je za njega istinsko i esencijalno – podučava otac Suri, ali i Connora (17) i Isabelle (19) koje ima iz braka s Nicole Kidman.

– Trudim se uvijek gledati unaprijed te sam stalno u potrazi za razumijevanjem. Koliko god nešto moglo biti teško ne želim slijepo srljati nego učiniti korak natrag i pokušati razumjeti. To je moja potraga – u mističnom tonu zaključio je najpoznatiji sljedbenik scijentologije.

Linker
26. travanj 2024 07:18