NEZAKONITI POSLOVI

Tom Cruise optužen za špijuniranje

Tom Cruise često je glumio špijune u svojim filmovima, no američki urednik Michael Davis Sapir tvrdi da se špijuniranjem bavio i u stvarnom životu. Kako bi potkrijepio svoje tvrdnje, urednik magazina Bold tužio je holivudsku zvijezdu da je angažirao poznatog tajnog detektiva Anthonyja Pelicana kako bi ga prisluškivao i pratio što radi. U cijelu priču upleten je i Cruiseov odvjetnik Bert Fields, koji je na optužbu reagirao jednostavnom rečenicom:

– To je potpuna glupost.

Cruise i Sapir su stari neprijatelji. Još 2001. su završili na sudu nakon što je urednik u magazinu Bold objavio da ima dokaze o glumčevoj homoseksualnosti. Parnica je završena s nagodbom, poslije koje je Sapir potpisao izjavu da ne postoji video koji pokazuje Cruise u ljubavnom aktu s drugim muškarcem.

Devet godina poslije, dvojac je opet na sudu, ali ovaj put je Sapir tužitelj. Po dokumentaciji koju posjeduje internetska stranica TMZ.com, Sapir tvrdi da je Cruise 2001. angažirao detektiva da ga prati i prisluškuje njegove telefonske razgovore, a kao nadoknadu za pretpljenu štetu traži minimalno 5 milijuna dolara.

Linker
03. svibanj 2024 03:45