PR
MORA BITI PLAVUŠA

Tonči mi ne da da mijenjam boju kose

Pjevačica grupe Magazin u Glazbenom showu Dalibora Petka promovirala je novu pjesmu Maskara i pritom odgovarala na mnoga zanimljiva pitanja.

Andrea Šušnjara je na Narodnom radiju rekla i kako boju kose više neće mijenjati te ispričala kako je neslavno propao njen pokušaj da bude brineta.

– Probala sam eksperimentirati, pa sam obojila kosu u svoju prirodnu smeđu. Huljić me nazvao i rekao da imam tri dana do sljedećeg nastupa i da do tada budem plava – rekla je pokunjeno Andrea, koja je ovih dana u potrazi za kostimom u kojem će nastupati na splitskom nastupu za Noć vještica.

– Nisam opterećena svojom kilažom. Zapravo i da i ne. Mislim da nisam debela, ali u ovom svijetu moraš biti mali mršavi dječak sa silikonima. Ja sam sebi super – rekla je Andrea koja o majčinstvu i udaji još ne razmišlja, a kad ju je voditelj Petko pitao o zarukama, pozvala je svog dečka Domagoja da nešto poduzme po tom pitanju.

Osvrnula se i na svoje početke:

– Prošlo je pet godina od Sijamskih blizanaca i nevjerojatno je kako publika još uvijek dobro reagira na tu pjesmu’ – rekla je pjevačica, a među svoje favorite iz opusa grupe Magazin izdvojila pjesme je Ti si želja mog života, Idi i Kako sam te voljela.

Otkrila je da uvijek prije spavanja pogleda u mobitel, da na koncertima ima puno udvarača te da joj je najgore kad ljudi za nju misle da je umišljena.

Što je još otkrila, pogedajte u videu!

Linker
25. travanj 2024 14:07