KRAJ BRAKA

Tony Cetinski i Ivana Nobilo predali papire za razvod

Već je otprije poznato da u braku Tonyja Cetinskog (42) i Ivane Nobilo Cetinski (35) posljednjih mjeseci ne cvjetaju ruže, a nakon što su u studenom prošle godine zajednički odlučili živjeti odvojeno i u prijateljskoj atmosferi, vijest o njihovom razlazu začudila je mnoge. Ipak, iako više nisu živjeli zajedno, supružnici su tvrdili da je to samo pauza , kratak odmor da bi spasili svoj brak. No, prije nekoliko dana to se ipak promijenilo te su se Ivana i Tony odlučili na razvod braka.

– Istina je da su Tony Cetinski i Ivana Nobilo predali papire za razvod. No, više od toga ne mogu reći – potvrdila je vijest Snježana Jerković, pjevačeva glasnogovornica.

Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji u braku je sa svojom menadžericom od rujna 2007. godine, a Ivana mu je u nebrojenim situacijama bila bezrezervna podrška , baš kao i onda kada je protiv njegove majke Vinke pokrenut sudski spor. Tony je nekoliko puta u intervjuima za Gloriju isticao da je Ivana prava žena za njega, ali i priznao da se, baš kao i svaki drugi par, svađaju:

– Manje se svađamo kao menadžerica i pjevač, tu me je bolje istrenirala. Nešto više se svađamo kao muž i žena, ali to je više “štelanje” ventila nego prava svađa. Mi stalno imamo ta neka “štelanja”, iako ih sad ima manje nego prije, jer ja sam se naučio nekim stvarima u životu, a i ona je malo ostarjela. Zreliji smo par, tako da je tih svađa sve manje i više nisu tolikog intenziteta. Naravno, oboje imamo jak ego pa zbog toga ponekad dolazi do nerazumijevanja, ali to su normalne stvari. Najgore je kad uopće nema svađe, onda nema ni veze.

Uskoro bivši par ima trogodišnju kćerkicu Piju, a Tony iz prvog braka s Antonelom Butigan ima 14-godišnjeg sina Christiana. Koliko su mu djeca bitna, pokazuju i tetovaže – pjevač na lijevom ramenu ima istetovirana imena svoje djece koju gotovo nikada ne izlaže očima javnosti.

Očinska ljubav ostaje zauvijek, a Tony i Ivana sada će morati misliti na to kako da, usprkos razvodu i svim problemima, svojoj kćerkici osiguraju sretno djetinjstvo.

Linker
17. travanj 2024 04:47