HTV
ISPRIKA ZBOG SUKOBA

Tony Cetinski i Jacques Houdek: Naše ponašanje nije bilo primjereno

Verbalni sukob Jacquesa Houdeka i Tonyja Cetinskog nakon posljednje emisije The Voice – najljepši glas Hrvatske, potpuno je skrenuo pozornost javnosti s natjecanja u kojemu će se predstojeće subote među 12 mladih pjevača izabrati polufinalisti ovog showa.

Obojica mentora izrazila su žaljenje zbog događaja, a Hrvatska radiotelevizija upozorila ih je zbog svih posljedica koje su njihova osobna nesuglasja prouzročila imidžu showa.

– S obzirom na velik broj medijskih napisa o sukobu između kolege Jacquesa Houdeka i mene, odlučio sam reagirati ovom izjavom i na taj način završiti svojevrsnu trakavicu koja škodi njemu, meni, ali i samom projektu The Voice u kojem se obojica nalazimo kao mentori. Svjestan sam da smo zbog svojih uloga u The Voiceu u središtu zbivanja te da naše prošlotjedno ponašanje nije primjereno, čak ni dopušteno nama, koji smo svojevrsni idoli mladim glazbenicima koje educiramo i uvodimo u svijet glazbe – izjavio je Tony i naglasio kako iskreno žali zbog tog nemilog događaja te se ispričao svojim fanovima, ljudima koji se brinu o projektu The Voice i svim protagonistima te lijepe priče.

– Jacques i ja stremimo najvišim ciljevima i svojim odlukama krojimo glazbenu budućnost, mladih glazbenika, pa unatoč velikoj napetosti moramo reagirati kako dolikuje pravim profesionalcima. Želim zaboraviti ovaj nemili događaj i molim predstavnike medija da pažnju usmjere na mlade natjecatelje koji su prave zvijezde showa The Voice – dodao je popularni pjevač koji je uvjeren da će subotnje izvedbe nadmašiti sve negativno što se dogodilo.

Jacques se pridružio Tonyju i naglasio kako bi sva pozornost trebala biti na izvrsnim natjecateljima svih timova i izvanserijskim izvedbama kojima možemo svjedočiti.

– Ovo je pozitivan show, u prvi plan stavlja talent i glas i najiskrenije uživam raditi s tim mladim talentiranim ljudima koji su iz emisije u emisiju sve bolji. Jako je teško bilo komu reći da je natjecanje za njega završilo. Te emocije ne prestaju odmah kad se ugase kamere i sigurno su i one pridonijele neprimjerenoj situaciji koja se dogodila nakon emisije, no priča koja se provlači po medijima je, nažalost, daleko predimenzionirana pa bih volio da se fokus vrati na sadržaj showa i kandidate koje mi mentori imamo čast voditi kroz ovu lijepu glazbenu priču. Svoje kolege mentore poštujem i siguran sam da ćemo i dalje svi zajedno profesionalno obavljati svoju mentorsku dužnost jer ovi divni talenti i milijunsko gledateljstvo to i zaslužuju! – izjavio je Jacques koji je, kao i svi mentori, posebno uzbuđen uoči subotnje emisije.

U subotu mentori po posljednji puta odlučuju o tomu tko ide dalje. U polufinalnoj emisiji tek će dati svoj stav o pojedinoj izvedbi, ali će, kao i za pobjednika u finalu, odluku donijeti isključivo glasovi gledatelja i slušatelja Hrvatske radiotelevizije.

Linker
20. travanj 2024 09:54