EKSKLUZIVNO ZA GLORIJU

Tony Cetinski: Mom ocu prijete smrću

Nakon što su mu roditelji Vinka i Mirko Cetinski uhićeni i privedeni pod sumnjom malverzacija s porezom Tony Cetinski stao je u njihovu obranu rekavši kako se njegovim roditeljima nanosi velika nepravda.

Iako nisu ostavljeni u pritvoru, za cijelu obitelj Cetinski ovo je i više nego mučna situacija. Tony Cetinski u ekskluzivnom razgovoru za Gloriju otkrio je kako su njegovom ocu prijetili i smrću.

– Ma meni je sve to mučna priča. Nismo navikli na takve stvari i naravno da je to šok za cijelu obitelj. Otac je sve prijavio državnom odvjetništu u Pazinu pa tako i detalje te prijetnje – ispričao je Tony za Gloriju.

Na pitanje kako se u svemu tome drži njegova majka pjevač je rekao kako je ona iznimno jaka i pribrana, a istaknuo je i veliku podršku koja ima od svoje supruge Dubravke i njene obitelji. Tony je rekao kao im mnogo ljudi daje podršku i to iz svih društvenih slojeva, no ističe kako im najviše snage daje potpora tzv. običnih ljudi.

– Tko te voli, taj će te voljeti i u dobru i u zlu, a tko te ne voli, taj te ni u ovakvim trenuci ne voli – zaključuje Tony.

Cijeli razgovor s Tonyjem Cetinskim, kao i priču o obitelji Cetinski i teškoj situaciji u kojoj su se našli pročitajte u novom broju Glorije koja je na kioscima od 7. kolovoza.

A u paketu za 49, 90 kuna uz Gloriju možete nabaviti i super praktičnu putnu peglu za kosu.

Linker
16. travanj 2024 05:03