TREĆA SREĆA

Tony Cetinski - prosidba javna, vjenčanje intimno

Dva razvoda nisu obeshrabrila pjevačevu vjeru u brak: šest mjeseci poznanstva bilo je dovoljno da shvati kako je 29-godišnja ekonomistica prava žena za njega te uskoro s njom putuje u Las Vegas, gdje će se vjenčati.

Oči mu sjaje. Iz aviona se vidi da je zaljubljen do ušiju. I jako, jako sretan. Svoju dragu obožava – govore prijatelji pop-pjevača Tonyja Cetinskog (44), koji u posljednje vrijeme lebdi od ljubavi. Svoju djevojku, Vinkovčanku Dubravku Dujak (29), zaprosio je nakon samo šest mjeseci po znanstva, i to na originalan način: javno, preko naslovnice jednog časopisa, priznavši svima što osjeća, koliko mu znači, i da vjeruje da je ona že na njegova života.

Magistrica ekonomije Dubravka Dujak prosidbu je prihvatila i oboje su odmah započeli s pripremama za vjenčanje, koje će se održati uskoro, u Las Vegasu, a potkraj siječnja u Zagrebu će prirediti feštu za prijatelje.

U Zagrebu su se i upoznali prije šest mjeseci, u noćnom klubu Shamballa, na rođendanu Du bravkina dobrog prijatelja Davora Grgina, PR menadžera agencije Priredba. Upravo će on biti i mladenkin vjenčani kum, a Toni je za svoju kumu odabrao kolegicu s estrade Severinu, inače najdražu pjevačicu svoje buduće supruge.

Linker
24. travanj 2024 12:02