Instagram
MORA BITI SRETNO

Tony Cetinski - tri slavlja za treći brak

Nakon vjenčanja u Las Vegasu i mladenkinim rodnim Vinkovcima Toni Cetinski (44) svoj treći ulazak u brak proslavit će još i u Zagrebu na fešti sa svojim bendom i prijateljima.

Popularni pjevač i Dubravka Dujak (29) 17. siječnja vjenčali su se u “gradu grijeha” na tipičan američki način pri čemu su im kumovi odnosno svjedici bili imitatori Elvisa i Maryln Monroe. Njihovo vjenčanje u Las Vegasu odnosno video ceremonije bio je objavljen i na službenoj stranici tamošnje kapelice.

Nakon toga sretni mladenci otputovali su na medeni mjesec na Havaje, da bi se zatim vratili direktno na feštu u Dubravkine rodne Vinkovce. Mladenkina majka u kratkom roku organizirala je prave slavonske svatove – doduše bilo je nešto manje gostiju od uobičajnog broja za svadbe u Slavniji, osamdesetak, gdje su Toni i Dubravka svoju ljubav proslavili u krugu obitelji – njene i njegove. Mladenka je sliku vjenčanice koju joj je, kao i onu za vjenčanje u Vegasu, napravila Matija Vujica, objavila na društvenoj mreži :

Dubravka je promijenila i prezime na svojim profilima na društvenim mrežama pa odsada pod imenom Dubravka Cetinski dijeli statuse i fotografije s prijateljima, ali i svekolikom javnošću: tako je, među inim, objavila i karikaturu ostarjelog Tonija i sebe kao seksi mlade bolničarke kao svojevrsnu poruku znatiželjoj javnosti. Istu fotografiu objavio je i Toni na svom profilu uz natpis: “Za sve prognozere i dušebrižnike od Nika Titanika po mojoj ideji konkretan odgovor. Volimo vas :-)”.

Linker
16. travanj 2024 19:27