VAŽAN KORAK

Tony Cetinski: Zašto živim odvojeno od Ivane

PR menažderica Tonyja Cetinskog (42) u studenom je potvrdila da u braku poznatog pjevača posljednjih nekoliko mjeseci ne cvjetaju ruže te da su se on i supruga Ivana Nobilo Cetinski (35) odlučili na razdvojeni život, ali ne i na rastavu. Jedan od najpopularnijih glazbenika u regiji u razgovoru za Jutarnji, osim o novom albumu koji izlazi u svibnju i novim pjesmama koje upravo dovršava uz pomoć dugogodišnjeg suradnika i prijatelja Mire Buljana te Nikše Bratoša, progovorio je i o privatnom životu, selidbi iz doma koji je dijelio sa suprugom Ivanom te o tome kako se osjećao dok mu je majka Vinka bila u istražnom zatvoru.

Novi album najavljujete ljubavnom pjesmom čiji stihovi kažu ‘Ali ne mogu otići od tebe tek tako jer mi ne da ćud, da odem, da odeš, da postaneš bivša, a ja da postanem bivši i lud…’ Tko je autor stihova? Jeste li se sami ikad našli u situaciji o kojoj pjevate? I, što ste tada napravili: otišli ili ostali? – Miro Buljan je autor stihova. Na ovom albumu baš si je dao truda oko stihova i siguran sam da će to moja publika primijetiti. Da, naravno da sam se i ja našao u takvoj situaciji. Čini mi se da svi koji vole, a dogodi im se da ipak ne potraje zauvijek kao što su mislili, osjete tu situaciju. Dosad sam u takvim trenucima ipak shvaćao da je bolje da odem i otišao sam. Vidjet ćemo što život dalje nosi.

O privatnom životu ne volite razglabati u medijima. Ipak, potkraj prošle godine kazali ste novinarima da ste se supruga Ivana i vi odlučili na razdvojeni život, ali ne namjeravate se rastati. Zbog čega ste to odlučili obznaniti? – Nisam to rekao ja, nego je moja PR menadžerica potvrdila novinarska saznanja. Nažalost, ovdje ne možeš jače niti udahnuti, a da to netko ne dozna i ne počne tumačiti na svoj način. Znamo da je to novinarima zanimljivo i da će o tome pisati pa je jednostavnije u tri rečenice objasniti što se dogodilo, nego da se raspišu sa svojim fantazijama. To su neka pravila posla koja vrijede svuda u svijetu, pa i kod nas.

Zbog čega ste se Ivana i vi odlučili na taj korak? – Željeli smo si dati prostora da bolje sagledamo situaciju u kojoj smo se našli. Velike odluke ne trebaju se donositi preko noći ako je moguće.

Kako danas odgovarate na pitanje jeste li samac ili ste u braku? – Ne odgovaram.

Protekla 2011. godina za vas je bila puna uspona, ali i stvari koje biste rado preskočili. Je li vas više uzdrmalo to što je vaša majka završila u istražnom zatvoru ili to što ste se supruga i vi odlučili na razdvojen život? – Ne mogu odgovoriti na to pitanje. Jedno je nepravda, a drugo je slabost. Mogu samo kazati, a mislim da je to i najvažnije, ono što te ne ubije, ojača te.

U kojoj je fazi istraga protiv članova vaše obitelji? Vjerujete li u njihovu nevinost? – Nisam upućen u faze istrage, samo želim da to što prije završi. I, da, naravno da vjerujem u nevinost svojih roditelja. Izvorni tekst pročitajte u Jutarnjem listu

Linker
25. travanj 2024 04:12