PROVOD U ALPAMA

Tony: Ivani svaki dan kažem da ju volim

Kako se bliži kraj godine, pred pjevačem Tonyjem Cetinskim (40) sve je više važnih nastupa, a da bi za njih prikupio snagu, s prijateljima je otišao na skijanje u austrijsko zimovalište Nassfeld-Hermagor.

Već u subotu, 19. prosinca, Tony će u zagrebačkoj Areni nastupiti kao gost na humanitarnom božićnom koncertu svog prijatelja, legendarnog španjolskog tenora Josea Carrerasa. Novogodišnju noć provest će zabavljajući Splićane na Rivi, potom ga očekuje još nekoliko nastupa, a sredinom siječnja vraća se u Nassfeld-Hermagor sa suprugom Ivanom i kćerkicom Pijom, koja će 13. siječnja proslaviti prvi rođendan.

Puštaju li u Nassfeld-Hermagoru vaše pjesme, znaju li da ste vi u Hrvatskoj velika zvijezda? – Možda im je netko dojavio jer puštaju pjesme, ne samo moje nego i drugih kolega iz Hrvatske. Hrvati su dobri potrošači pa se trude biti upućeni. Mislim da je Nassfeld-Hermagor jedino austrijsko skijalište koje ima ured u Hrvatskoj.

Kako često se javljate supruzi Ivani? – Često. Nazovem je čim završim sa skijanjem.

Kad ste supruzi zadnji put izjavili ljubav? – Gotovo da ne prođe dan da si ne kažemo volim te.

Jeste li doznali tko vam je zapalio čemprese oko kuće i tko vas je pokrao? Tko vas to toliko mrzi i zašto? – Nisam saznao. Mislim da tu nije riječ o mržnji nego o bolesnoj glavi. Ni s kim nisam u sukobu. Ni najmanjem. Ne pamtim kad sam se s nekim posvađao.

Koliko satova su vam ukrali i za kojim najviše žalite? – Ukrali su mi, mislim, šest satova. Žalim za svima, ali ne zbog materijalnih razloga, nego zato jer su ili dragi pokloni, ili drage uspomene. Neće imati sreće taj koji ih je uzeo. Vrati vam se to u životu. Je li točno da ćete za novogodišnji nastup u Splitu dobiti 75.000 eura? Nije li u ova krizna vremena to malo previše? – Nikad ne govorim o novcu, pa neću ni ovaj put. Nastup je dogovoren na obostrano zadovoljstvo – moje i organizatorovo. Ne bi me angažirali da sam preskup za njihov budžet.

Nevio Pintar

Pročitali ste skraćeni tekst. Cijeli tekst, u kojem Tony govori o svojem odnosu s Ivanom, kako provodi dane u Alpama i što priprema za koncert s Carrerasom, pročitajte u novom broju Glorije (br. 780) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
04. svibanj 2024 11:03