PONOSAN SPONZOR

Tony posjetio svoje kumče - konja Wolfa

Pjevačka zvijezda Tony Cetinski posjetio je u utorak na ranču „Barba Tone“ u Manjadvorcima drugu zvijezdu, konja Wolfa koji je sa svojim jahačem Željkom Radolom nedavno u Beogradu osvojio Balkanski cup u daljinskom jahanju, piše Slobodna Dalmacija.

Tony je naime kum i sponzor predivnog riđana i u Manjadvorce je stigao kako bi Wolfu i ekipi čestitao na izvanrednim rezultatima.

– Jako sam ponosan na Wolfa i na rezultate koje postiže – kazao je Tony, našalivši se da sada kad je kum konju, “zna kako je njegovoj ženi s njim jer je on njoj konj za utrke“.

Kaže i kako Wolfa, kojem je kum i sponzor više od godinu dana i financira njegov trening, smještaj i hranu, ne posjećuje koliko bi želio, ali svaki trenutak kad je doma u Istri nastoji doći na ranč.

Tony i supruga mu Ivana Nobilo, koja je također bila s njim u posjeti Wolfu te je prvi put u životu sjela na konja i to upravo na šampiona Wolfa, odlučili su najboljoj djeci iz ljetnog konjičkog kampa koji trenutno borave na ranču pokloniti pet ulaznica za njegov subotnji koncert u Umagu.

Tony u utorak nije jahao, ali veli da će to učiniti sljedećih dana jer će vrijeme do subotnjeg koncerta provesti u Rovinju.

Silvana Fable / Slobodna Dalmacija

Linker
15. travanj 2024 02:08