Ilustracija
MORATE ZNATI

Top 5 frizura za nadolazeće proljeće

Kako se mijenjaju na odjeći, modni trendovi mijenjaju se i na frizurama. Kakve trendove su stilisti predvidjeli za ovo proljeće, otkrivamo u nastavku.

Ukrasi za kosu

Zabavni i otkačeni modni dodaci za kosu od običnog će repa ili punđe napraviti pravu zaigranu frizuru. Velike ukosnice, obruč za kosu sa zanimljivim detaljem ili neki drugi modni dodatak – bit će odličan odabir za svečane, ali i ležerne kombinacije.

Sonja Dvornik

Foto: Sonja Dvornik

Velike punđe

Neke su strogo zalizane, neke raščupane, neke zavezane u obliku srca – kakvu god punđu da nosili, znajte da je trenutačno u trendu i da se njome možete zaigrati i zavezati je kako god želite. Što originalnije – to bolje.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Pletenice

Pletenice nisu osvojile samo ulice, nego i crveni tepih. Viđali smo ih na modnim pistama, premijerama, ulicama i brojnim modnim blogovima. Na tragu boho stila, ovisno o ostatku kombinacije – pletenice su ultimativni sezonski hit.

sipa/cropix

Foto: Sipa/Cropix

Dugi konjski rep

Konjski rep ovoga proljeća se spustio. Zavezan s pramenom kose ili običnom gumicom, konjski rep ovog bi proljeća trebao biti što niže. Nosi se u brojnim elegantnim kombinacijama, ali i ležernijim modnim izdanjima.

Instagram

Foto: Instagram

Boho kovrče

Frizura kao da ste izašli iz kreveta, naizgled potpuno ležerna i prirodna – često puta je zapravo pomno osmišljena. Boho kovrče svidjet će se svim obožavateljicama ležernog stila.

AFP/Cropix

Foto: AFP/Cropix

Linker
25. travanj 2024 16:14