Splash / Richie Buxo / Splash News
MORAO SE OPORAVITI

Tracy Morgan oženio se 14 mjeseci nakon tragične nesreće

Američki glumac i komičar koji je prije 14 mjeseci doživio tešku prometnu nesreću nakon koje je jedva ostao živ vjenčao se sa svojom dugogodišnjom zaručnicom Megan Wollover (28), donosi People.

Tracy Morgan (46) i njegova zaručnica s kojom ima dvogodišnju kći Maven razmijenili su zavjete pred uskim krugom obitelji i prijatelja, a svi prisutni ceremoniju su opisali kao jako dirljivu i emotivnu.

– Nakon što sam prošle godine gotovo izgubila Tracyja, presretna sam što sam se napokon udala za ljubav svog života – izjavila je novopečena gospođa Morgan za magazin People.

Celebrity arrivals at the FX Networks Upfront premiere screening of 'Fargo' in NYC.
<P>
Pictured: Tracy Morgan and Megan Wollover
<P><B>Ref: SPL735757  090414  </B><BR/>
Picture by: Richie Buxo / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
/ Richie Buxo / Splash News

Foto: Splash

Glumac je u lipnju prošle godine umalo izgubio život nakon što se tegljač zabio u njegovu limuzinu na autocesti u New Jerseyju.

Nakon što se probudio iz kome Tracy je ponovno morao učiti hodati, stajati, sjediti, kako je sam ispričao. No, dodao je kako mu je najveća motivacija da ponovno prohoda bilo baš njegovo vjenčanje:

– Bio sam uporan s terapijama. Morao sam se oporaviti i biti u stanju stati pred oltar sa svojom Megan. Tu nije bilo mjesta za ‘ako’ ili ‘ili’, to je moralo biti tako – bio je odlučan Tracy, a želja mu se i ostvarila.

Linker
25. travanj 2024 04:15