INSTAGRAM
NAKON TRUDNOĆE

Trebat će mi devet mjeseci da smršavim

Drew Barrymore (39) malo je zapostavila svoju glumačku karijeru otkako je postala majka dvjema djevojčicama – sedmomjesečna Frankie i dvogodišnja Olive u potpunosti su zaokupile njenu pažnju.

– Gluma će u ovom životnom peridu biti manje zastupljena jer oduzima previše vremena. Iako u njoj uživam i ne želim je napustiti, trenutačno joj se ne mogu posvetiti – izjavila je simpatična glumica koja nakon dvije djevojčice još uvijek pokušava pronaći ravnotežu u odgoju.

– Trenutačno se njih dvije bore za pažnju i to je meni kao majci katkad naporno, ali s druge strane je divna stvar odgajati dvoje djece koja se toliko vole – otkrila je Drew koja se od poroda bori s viškom kilograma.

– Trebali mi je devet mjeseci da ih skupim pa će mi sada trebati i devet mjeseci da skinem taj višak – našalila se simpatična glumica i dodala kako joj znaju zasmetati usporedbe s drugima.

– Ne želim razgovarati o tome kako je nekome bilo lako smršavjeti nakon poroda i kako sada izgleda odlično. Kod mene nije tako lako. Ja se moram ubiti od vježbanja da skinem višak kilograma – zaključila je glumica.

Linker
25. travanj 2024 15:05