SURI CRUISE

Treći rođendan holivudske princeze

Jedinica holivudskih zvijezda Katie Holmes i Toma Cruisea u subotu je navršila tri godine, a svjećice na torti, koja je bila u obliku Belle iz “Ljepotice i zvijeri”, ugasila je u svojoj vili u Los Angelesu. U odabranom društvu članova obitelji i prijatelja, mala Suri se zabavljala glumeći princezu, što su joj omogućili roditelji organiziravši rođendansku zabavu s temom princeze.

Nije to bila ekstravagantna zabava, kao kada su za njezin lanjski rođendanski party roditelji spiskali čak 100.000 dolara, od čega je 17.000 otišlo na svježe cvijeće za dekoraciju, dok je četverokatna bijela torta sa žutim leptirima od marcipana, koju su “pratile” 24 iste minijaturne torte za svakog od malih gostiju, stajala čak 5000 dolara.

No, slavni glumci smatraju da ništa nije dovoljno dobro za njihovu djevojčicu koja je, bez stida to izjavljuju, iznimno talentirano dijete. Stoga ona ide na satove baleta, stepa i modernog plesa, na svakodnevnu gimnastiku s privatnim trenerom, a uskoro će, ako je vjerovati glasinama, početi pohađati (pet dana u tjednu) scijentološku školu, što je “religija” čiji je Tom Cruise strastveni sljedbenik. Iako je jasno da su nježnu curicu roditelji preopteretili teškim zadacima, pravi gazda u obitelji je ipak ona.

– U našoj kući ona nosi hlače – našalio se Tom Cruise govoreći o tome kako kćerkica njemu i supruzi zapovijeda, čak im određuje što će odjenuti. Rečenica o “nošenju hlača” zvuči zabavno ako se zna da Suri – odbija nositi hlače. Želi odjenuti samo haljinice, i to svilene i samtaste, one s potpisom, tako da zaista uvijek izgleda kao mala princeza.

Sineva Pasini

Linker
02. svibanj 2024 18:41