HRVATSKI RADIJSKI FESTIVAL

Trijumf Nine i Harija

Kao što se i očekivalo, favorizirana pjesma “Ne mogu ti reći što je tuga”, u izvedbi Nine Badrić i Harija Varešanovića, osvojila je u subotu Grand Prix na 14. Hrvatskom radijskom festivalu. Nina Badrić, koja je poput Josipe Lisac na nedavno održanom Porinu nastupila s crnom čipkastom krinkom na licu, na festivalu je odjenula haljinu Matije Vuice, a proglašena je i najboljim vokalom te joj je pripala novoutemeljena nagrada Toše Proeski, koja ju je posebno razveselila.

Pogledajte spot za pjesmu “Ne mogu ti reći što je tuga”

Među nagrađenima bili su Jacques i Vanna, koji su dobili nagradu glazbenih urednika, kao i članovi grupe Colonia, koja je osvojila nagradu slušatelja. No, njihova pjevačica Indira Vladić Mujkić nije bila na proglašenju festivalskih laureata, jer je sa suprugom Narcisom Mujkićem odjurila u Zagreb na sestrinu svadbu.

Na svadbu, ali u Slavonski Brod, odjurila je i kreatorica Nataša Kos, kuma i najbolja prijateljica Nives Celzijus, koja u subotu organizirala seksi party u jacuzziju za svoje prijatelje i novinare.

Drugu večer su začinili i simpatični trojac Dražen Žerić Žera, Enis Bešlagić i Antimon s pjesmom “Jazz Ba”, koja se svidjela slušateljima, kao i najave i zafrkancija na svačiji račun Bijelih udovica, koje su angažirane kao pojačanje voditeljicama Nikolini Pišek i Miji Kovačić.

Marijana Marinović

Linker
29. travanj 2024 13:02