LJUPKA GOJIĆ

Trudnoća joj dobro stoji

Iako u sedmom mjesecu trudnoće, manekenka Ljupka Gojić na zagrebački Fashion.hr došla je odjevena u uske traperice, u sandalama s vrtoglavo visokim potpeticama, pokazavši da i u “blaženom stanju” izgleda besprijekorno.

Zagrepčanka sa zavidnom manekenskom karijerom, koju je ostvarila na hrvatskim ali i najpoznatijim svjetskim modnim pistama, najavila je kako uskoro s mamom pokreće svoju modnu marku, koja će se prodavati putem interneta.

– Moda me oduvijek zanimala, a kako moja mama već neko vrijeme dizajnira majica, odlučile smo udružiti snage – izjavila je Ljupka.

Iako poznata po svojoj dugačkoj kestenjastoj kosi, koju nije skraćivala punih dvanaest godina, supruga nogometaša Mihaela Mikića, preuređenim prostorijama stare tvornice Zagrepčanka prošetala se s vidljivo kraćom kosom, zbog kojeg djeluje gotovo poput djevojčice koju odaje samo trudnički trbušćić koji se lagano nazirao ispod tunike.

Iako je bila dobro raspoložena, na pitanja o privatnom životu nije htjela odgovarati, pa tako niti potvrditi medijska nagađanja kako će u prosincu roditi djevojčicu.

Barbara Ivezić

Linker
26. travanj 2024 01:42