EKSKLUZIVNO: IVA BALABAN

Trudnoća me čini ljepšom

Napisala Marijana Marinović Snimili: Davor Matota i Saša Burić

Kad se Iva Balaban na Nokia Cro-a-Porteru na modnoj pisti pojavila u kreaciji Leonarde Boban, mnogi su u publici komentirali da 30-godišnja manekenka i bivša kraljica Hrvatske nikad nije izgledala ljepše. Tek njezini najbliži prijatelji znali su da tih nekoliko kilograma koje je dobila u protekla tri mjeseca nisu rezultat kure debljanja već – sretnog iščekivanja. No, oni koji su je vidjeli kako iza pozornice slasno jede kanape-sendvič i kako se žali da je umorna, mogli su i sami zaključiti da je trudna.

– Otvorio mi se apetit i trebam mnogo sna. Stalno sam gladna: mogu pojesti sve što mi stave na tanjur. A spavati bih mogla cijeli dan – otkriva supruga Boška Balabana, 28-godišnjeg nogometnog reprezentativca i igrača kluba Brugge u istoimenom belgijskom gradu. I dok je Boško zbog nogometnih obveza ostao u Belgiji, Iva je zbog revije Leonarde Boban protekli tjedan na nekoliko dana doputovala u Zagreb – s kćerkicom Tashom, kojoj su četiri i pol godine, i prijateljicom Kristinom Smoje. Nakon revije, Iva je došla na svečanu večeru koju je kreatorica organizirala u lounge baru i restoranu People’s, no ondje se kratko zadržala jer se nije dobro osjećala.

– Niti u ovoj trudnoći nisu me zaobišle mučnine. Moram pohvaliti svoga Boška koji mi je od velike pomoći – kaže Iva otkrivajući da je muž najviše rasterećuje u brizi oko njihove kćeri. Na večer, kad joj najčešće nije dobro, Boško se igra s Tashom, okupa je i stavi spavati. No, ni mučnine joj ne mogu, priznaje Iva, pokvariti sreću što će ponovno postati mama. Ni njoj ni suprugu nije važno hoće li dobiti dječaka ili djevojčicu, bitno im je jedino da beba bude zdrava. Tasha, međutim, ima želju: da dobije brata. Ako joj se to ispuni, braco bi joj mogao stići kao najljepši rođendanski dar jer bi Iva trebala roditi 15. studenog – baš na Tashin peti rođendan.

Linker
14. travanj 2024 12:48