JENNIFER HUDSON

Tuga za ubijenim nećakom

Potraga za nestalim Julianom Kingom, 7-godišnjim nećakom glumice Jennifer Hudson (27), dobila je tragičan epilog. Iako se glumičina obitelj nadala da je dječak, koji se smatrao nestalim, pobjegao nakon što je čuo pucnjavu u obiteljskoj kući Hudsonovih u Chicagu, policija je jučer potvrdila da je pronašla njegovo mrtvo tijelo u napuštenom autu petnaestak kilometara od mjesta zločina. Kao i njegov ujak Jason i baka Darnell Donerson, maleni Julian ubijen je vatrenim oružjem.

Iako ga još nisu optužili za ubojstva, policija i dalje u pritvoru drži 27-godišnjeg Williama Balfoura, supruga Julije Hudson, majke ubijenog dječaka i sestre glumice Jennifer Hudson. Balfour je bio na uvjetnoj slobodi, a navodno s obitelji Hudson nije živio od prošle godine, kada ga je iz kuće istjerala glumičina 57-godišnja majka Darnell.

Vjeruje se kako je motiv zločina svađa oko automobila koji je Balfour navodno ukrao i prodao, a na što se Jason Hudson (29), ubijeni brat poznate glumice, žalio na svojoj MySpace stranici. Julia Hudson izbjegla je tragediju jer je u vrijeme zločina radila popodnevnu smjenu kao vozačica autobusa.

Barbara Ivezić

PROČITAJTE VIŠE:

JENNIFER HUDSON: Amerika tuguje s oskarovkom JENNIFER HUDSON: Obiteljska tragedija

Linker
03. svibanj 2024 03:13