JOHN TRAVOLTA

Tugovanje na Tahitiju

Američki glumac John Travolta (55) tuguje za tragično preminulim sinom Jettom, pa je odlučio otputovati na Tahiti gdje je odsjeo u luksuznom hotelu. Zvijezda filmova „Pakleni šund“ i „Bojno polje: Zemlja“ doletio je iz Australije u privatnom avionu te preko vikenda odsjeo u apartmanu s panoramskim pogledom na ljepote otočja. Glumac ipak nije iskoristio prednosti hotela i turističke ponude već je ondje boravio u osami i nije napuštao sobu sve do samog odlaska.

– Objasnio je hotelskom menadžeru da ne želi vidjeti nikoga i da se samo želi odmoriti – izjavio je jedan član hotelskog osoblja. Prije napuštanja odmorišta Travolta je poprilično nevoljko pozirao s tri hostese koje dočekuju i ispraćaju goste.

Otkako je njegov sin Jett (16) iznenada umro, glumac i njegova supruga, glumica Kelly Preston, nisu se pojavljivali u javnosti te su se posvetili brizi o devetogodišnjoj kćeri Elli Bleu. Travolta se u polinezijskom odmorištu pojavio samo četiri dana nakon datuma koji bi obilježio sinovljev 17. rođendan. Ranije tog tjedna cijela obitelj boravila je u Melbourneu tri dana.

– On je još u krizi. Nije mu lako, svatko ima vlastiti proces nošenja s boli. Uvijek je tu za svoju obitelj, ali još se nije oporavio – izjavio je glumčev bliski prijatelj.

Linker
27. travanj 2024 05:09