MADONNA

U Isusovom zagrljaju

Madonna je napokon našla svog Isusa. Tako na internetskim forumima, ali i u tisku, opisuju novu ljubav američke pop-dive (50) i 28 godina mlađeg brazilskog modela Jesusa Luza. Jesus znači Isus, a Luz svjetlost. Hoće li mlađahni Luz unijeti svjetlost u život pjevačice koja se lani razvela od britanskog redatelja Guya Ritchieja (40)? Ili, s godinama, jednostavno voli, traži i nalazi sve mlađe i mlađe? Pjevačica je, osim zbog nove ljubavi, sretna i zbog djece: sud je odlučio da njezini sinovi Rocco (8) i David Banda (3), dječak kojeg je s Ritchiejem posvojila u Malaviju, trebaju živjeti s njom u New Yorku, a ne s ocem u Londonu – kako se ne bi odvajali od polusestre Lourdes (12), Madonnine kćeri iz veze s kubanskim trenerom fitnessa Carlosom Leonom. Guy Ritchie, s kojim se vjenčala 2000., a rastala lani, od Madonne je, pak, mlađi deset godina. Ubrzo nakon razvoda, utjehu je našla u zagrljaju američke zvijezde baseballa Alexa Rodrigueza, mlađeg 17 godina. Ljubav je trajala kratko jer ga je već sljedeći mjesec zamijenila Jesusom Luzom, svojim dosad najmlađim dečkom.

Zabava do zore

Upoznali su se u prosinca 2008. u Rio de Janeiru, u fotografskom studiju u kojem su oboje snimali za američki magazin W. Ona je, uz to, 14. i 15. prosinca nastupila na stadionu Maracana. Odmah su se zbližili i Madonna ga je pozvala da je prati na koncertima po Južnoj Americi. Svoju vezu nisu ni pokušali sakriti. Pojavljivali su se u javnosti, držali se za ruke, ljubili se… Luz ju je pratio na party u klubu u Sao Paulu nakon njezinog koncerta u tom gradu, gdje su plesali tri sata i klub napustili u zoru. Ubrzo su se pojavili napisi o tome da je mladi Brazilac zapravo pornoglumac, ali se ispostavilo da to nije posve točno: tri tjedna prije nego što je upoznao Madonnu, pojavio se u jednoj epizodi brazilskog kabelskog TV serijala o seksualnim fantazijama. Glumio je Diogoa, dečka koji gleda svoju djevojku kako, nakon previše pića, zavodi drugoga. Njegov izlet u “glumačke” vode nije zasmetao Madonni, i par se nastavio viđati. Dočekali su Novu godinu, a 19. siječnja u Londonu su proslavili i njegov 22. rođendan. Potom su se vratili u New York gdje su 1. veljače viđeni na romantičnoj večeri u restoranu u središtu grada, a dan kasnije snimljeni su kako napuštaju restoran Nero D’avola s njezinom djecom, Lourdes i Davidom Bandom.

Snježana Dragojević Harapin

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Ukoliko želite znati više cijeli tekst pročitajte u Gloriji br. 735 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
04. svibanj 2024 01:48