KRAJ PROFESIONALNE RUKOMETNE KARIJERE

U NOVOJ GLORIJI Ivano Balić: Novi početak u Zagrebu

Rukometni Mozart odigrao je svoju posljednju utakmicu i iz Njemačke, gdje su mu priredili oproštaj, vratio se sa suprugom Mirelom Delić i sinčićem Vigom u Zagreb – kako bi bio blizu starijeg sina Dine, posvetio se razvoju hrvatskog rukometa i povećanju obitelji.

Nakon dvadeset godina fenomenalne sportske karijere, stalnih selidbi i putovanja, priprema i utakmica, splitski rukometaš Ivano Balić (36) započeo je novi život u Zagrebu. U Hrvatsku se s obitelji početkom tjedna preselio iz njemačkog grada Wetzlara, za čiji je prvoligaš igrao protekle dvije godine. Premda je u svom rodnom gradu s Petrom Metličićem, prijateljem i suigračem iz reprezentacije, osnovao klub “Balić Metličić”, odlučio se za Zagreb jer tu živi njegov sin iz prvog braka, 14-godišnji Dino. A šuška se i kako bi obitelj Balić uskoro mogla dobiti novoga člana…

Kruno Petrinović

Kako je proživo svoju posljednju utakmicu, zašto je bio nepokolebljiv u svojoj odluci da napusti rukomet unatoč brojnim nagovaranjima da nastavi igrati te kako će provesti svoje prvo slobodno ljeto nakon dvadest godina čitajte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 11. lipnja.

Linker
21. travanj 2024 08:15