NOVI BROJ U PRODAJI

U NOVOJ GLORIJIGLAM Sara Renar snimila modni editorijal u Chanelu

Pjeva, sklada, svira, dobiva glazbena priznanja, govori tri strana jezika, a i sjajno pozira: svi talenti odveli su zagrebačku kantautoricu u Pariz, gdje je ekskluzivno isprobala najnovije kolekcije šminke, odjeće i nakita francuske modne kuće Chanel.

U elegantnom Salonu Vendôme, uređenom prema ideji Karla Lagerfelda, Sara Renar imala je ekskluzivnu priliku ne samo vidjeti već i nositi zimsku kolekciju kuće Chanel, koja u svjetske dućane stiže tek potkraj kolovoza, te isprobati kako joj pristaje njihova make-up kolekcija Beige.

U odjeći Chanel ili u bilo kojoj drugoj, 28-godišnja dobitnica Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu za singl “Jesen” sve više plijeni pozornost na domaćoj glazbenoj sceni.

Anita Vučinić Naprta

U novom broju možete pogledati ekskluzivni editorijal koji je Sara snimala u novoj Chanelovoj kolekciji, kao i intervju u kojem govori o svom osobnom stilu, danima koji su joj promijenili život, glazbi, velikoj bivšoj ljubavi, djetinjstvu…

GloriaGLAM u novom broju donosi i pregršt tema iz svijeta mode i ljepote, za novi broj govore i Mauro Massarotto, Lupita Nyong’o, Tihana Lazović, Slavko Sobin, a GloriaGLAM i Martimex daruju vam i ženski parfem Versace Eros.

Sve to i još više potražite u novoj GlorijiGLAM koja je na kisocima od 8. lipnja.

Linker
30. studeni 2023 17:30