VLATKA POKOS

U zagrljaju mistera

Aktualni Mister Hrvatske, 26-godišnji Riječanin Dino Bubičić, hrvatskoj je javnosti putem televizije objavio da je zaljub­ljen u 38-godišnju Vlat­ku Pokos i da je ponosan na nji­hovu vezu. Pri­znao je da mu se veoma sviđa zagrebačka pjevačica, TV voditeljica i organizatorica ovogodišnjeg izbora za Best Model Hrvatske, da mu ne smeta što je od njega starija 12 godina jer su ustvrdili da imaju zajed­ničke interese te da ga je Vlatka mnogočemu na­učila prem­da su zajedno samo mjesec dana.

Tom javnom ljubavnom izjavom dao je posla mnogim zlim jezicima. Neki kažu da je najljepši Hrvat, koji je prije šest godina proveo četiri mjeseca u istražnom zat­vo­ru zbog dilanja sintetičkih droga na techno partyjima, idealan izbor za Vlatku jer da njoj ionako ne treba partner za razgovor već samo netko tko će je slušati i diviti joj se.

Drugi, pak, misle da je samo htjela bivšem suprugu Josipu Radeljaku pokazati da može imati mlađeg i zgodnijeg muškarce te da je novac ne zanima. Treći vjeruju da se Vlatka zaljubila, ali im se nekako čini da ljepotana iz Rijeke, koji je svoj glumački talent na izboru za Mistera Hrvat­ske pokazao tako što je pozornicom prošetao u grudnjaku, u toj vezi najviše veseli medijska pozornost. Na sve te priče zaljubljena Vlatka odmahuje rukom i ne odvaja se od svog mlađahnog Mistera.

Gdje ste upoznali svog novog dečka? – Prvi put smo se sreli potkraj rujna na dan utrke Terry Fox. Ja sam na Cvjetnom placu prodavala maji­ce, a među brojnim kupcima bio je i Dino. Sje­ćam se da sam samo kratko prokomentirala kako Mister Hrvatske nije samo zgodan, već ima i dobro srce.

Dakle, prvi ste mu prišli? – Nikad prva ne bih prišla muškarcu. Ali kad je taj mladić postao Mister i kad sam shvatila da su ga mediji stavili u žrvanj nakon što su u javnosti otkriveni neki njegovi grijesi iz prošlosti, nekako sam s njim suosjećala. I rekla sam samoj sebi da ću mu to reći ako ga ikada upoznam. A sudbina je htjela da se to desi desetak dana kasnije, na Sajmu vjenčanja na Zagrebačkom velesajmu. Ja sam vodila priredbu, a on je nosio reviju.

Jeste li tada primijetili da se i vi njemu sviđate? – Teško mi je to reći. U svakom slučaju, bio je drag i bilo mi je vrlo ugodno s njim u društvu.

Kada je počela vaša veza? – Od prvog trenutka među nama se osjetila neka posebna kemija. On je najzgodniji muškarac kojeg sam dosad vidjela, ali i mnogo više od samo dobrog komada. Otkrila sam da je pažljiv, dobar, nježan, i da mi je s njim predivno. Volim s njim razgovarati, on piše najljepše SMS-ove i drago mi je da je ušao u moj život.

Nisu vas nimalo zabrinule njegove nježne godine? – Previše me privukao da bih se borila protiv te ljubavi. Osim toga, ne vjerujem u ljubav u kojoj moram paziti. Sve moje ljubavi bile su bezglave, sve muškarce koji su bili važni u mom životu iskreno sam voljela i prepuštala se emocijama i pod cijenu patnje koja je slijedila. Istina, nikada nisam mogla ni zamisliti da bih mogla biti s mlađim muškarcem. Kad sam upoznala Željka Radolfija, koji je imao 30 godina, rekla sam – pa dobro, to još može, ali is­pod toga zaista ne. I evo što se dogodilo.

Zašto je pukla vaša veza sa Željkom Radolfijem? – Naprosto smo se upoznali u pogrešnom trenutku. Nakon razvoda braka nisam mu bila sposobna ništa dati i mislim da sam ga najviše učinila nesretnim. Za njega je to bila teška veza, ali uvijek sam bila fer prema njemu i ničim ga nisam zavaravala. Ostali smo u dobrim odnosima.

Vjerujete li da je to što osjećate za Dinu, i on za vas, ljubav? – Imam dovoljno godina da to mogu ustvrditi. Da je u pitanju samo seks, kako bi mnogi voljeli da jest, onda bismo svoj odnos zadržali unutar naša četiri zida.

Kako reagirate na komentare da ste svom bivšem suprugu htjeli dokazati da možete osvojiti i mnogo mlađeg muškarca? – Nisam osvetoljubiva i samo želim živjeti svoj život.

A kad čujete da se netko konačno i na vaš račun pokušava dočepati svojih pet minuta slave? – Glupost. Dino se bavi manekenstvom i to mu dobro ide, i veza sa mnom doista mu ne treba za vlastitu promidžbu.

Smeta li vam kad ga zovu mister Pokos? – Ne, ako je to izrečeno u šali.

Kako ste doživjeli intervju vašeg dečka u TV emisiji Red Carpet? – To je najromantičnije što je netko za mene učinio. Nisam vidjela taj intervju jer sam bila u Sarajevu, ali sam čula što je Dino rekao i jako sam na njega ponosna.

Živite li zajedno? – Ma, još je rano za takve stvari. Mi smo svoju vezu objavili samo zato da se ne moramo skrivati ako poželimo otići u restoran na večeru, prošetati gradom ili otići u kino. I sve to među nama je još na početku, tako da ne mogu puno više ni reći.

Je li točno da vam nije bilo drago što se Dino pojavljuje u spotu Nives Celzijus? – Istina je. Njemu to ne treba. Nemam ništa protiv Nives Celzijus, niti je moja reakcija bila zbog ljubomore, već naprosto mislim da njegova karijera mora ići u drugom smjeru, a ne da se pojavljuje u nečemu polupornografskom.

Pa i vi ste se prije desetak godina u spotu za pjesmu “Ne tražim ništa” pojavili samo u tangama. – Nemam ništa protiv seksepila, ali ne volim vulgarnost. S druge strane, u mom spotu samo sam ja razgolićena, dok u ovom koji je Dino snimio s Nives Celzijus, jedino su njegovo ime i prezime istaknuti, dok su drugi dečki ostali anonimni. On misli da je to samo posao za koji je dobio određeni honorar, a moje je mišljenje dru­k­čije. U svakom slučaju, ne bih dopustila pobjedniku ­Best Modela Hrvatske da tako nešto napravi.

Biste li preporučili recept “mlađe je slađe”? – Svakako. I to od srca.

Diana Šetka

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Ako želite saznati više pročitajte tekst u tiskanom izdanju Glorije broj 722 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
29. travanj 2024 09:32