Splash
SVIJET U ŠOKU

U2 otkazao koncert u Parizu, Coldplay posvetio 'Imagine' svim žrtvama napada

Pariz je u petak navečer postao poprište terorističkih napada u kojima je na najmanje šest lokacija ubijeno više od 120 ljudi. Političari, ali i poznati odmah su izrazili solidarnost i osudili terorističke napade u glavnom gradu Francuske.

Zbog izvanrednog stanja u Francuskoj, irska rock grupa U2 otkazala je koncert u Parizu koji je trebao biti održan danas, 14. studenog.

– Sa šokom i nevjericom pratili smo događaje u Parizu i naše misli su sa svim žrtvama i njihovim obiteljima. Slomljeni smo gubicima ljudskih života na koncertu Eagles of Death Metal i naše misli i molitve su s članovima benda i njihovim obožavateljima. Nadamo se i molimo za sve naše obožavatelje u Parizu – stoji u priopćenju popularnog benda U2.

I drugi poznati izrazili su putem društvenih mreža solidarnost i veliku tugu zbog tragedije u Francuskoj.

– Ljudi, vrijeme je da molimo za Pariz – napisala je Katy Perry uz hashtag PrayForParis, dok je Kim Kardashian objavila fotografiju Eiffelovog tornja u znaku mira, a molitvama se pridružio i ostatak njezine obitelji – Kendall i Caitlyn Jenner te Khloe Kardashian.

Grupa Coldyplay svoj je koncert započela trenutkom šutnje, a frontmen Chris Martin izveo je pjesmu Johna Lennona Imagine i posvetio je svim žrtvama napada.

Linker
27. travanj 2024 20:53