PR
ZALJUBLJENA I SRETNA

Udaja je najbolja odluka u mom životu

– Jedna od najljepših pjesama koje sam otpjevala u životu je upravo iz Naše bile štorije. Tako bih volila stariti u glazbi – rekla je Severina na promociji pjesme ‘Sta je svit’, koja najavljuje dugoočekivani mjuzikl Nene Ninčevića i Gorana Karana.

Severina je bila gošća na Narodnom radiju, gdje nije mogla sakriti entuzijazam oko projekta, koji bi trebao sljedećeg ljeta zaživjeti na Splitskim Prokurativama.

– Čudi me da su me prvu zvali, jer obično se ide po redu kad su ovakve stvari u pitanju, od Doris pa nadalje. Ali odmah sam prihvatila. Goran Karan je došao kod mene doma i svirao pjesme meni i mojoj mami, a mi smo plakale. Taj plač mi je potvrdio da je to nešto što pripada meni ispričla je Severina, kojoj neprestano stižu poruke njenih suradnika, nakon što je pjesma objavljena na društvenim mrežama, a autor Neno Ninčević dodao da je najbolji komentar dobio od njezinog supruga Igora Kojića, koji je mjuzikl usporedio s pričama Walta Disneya.

U ‘Glazbenom showu Dalibora Petka’ Severina je dobila zadatak završiti započetu rečenicu pa je tako onu koja započinje ‘U Novoj godini očekujem…’ završila riječima:

– Očekujem dosta stvari, ali ne smijem reći jer mi se onda neće ispuniti – bila je tajnovita Severina.

Linker
25. travanj 2024 16:15