NAGRAĐUJEMO

Uključite se jer poklanjamo 1000 Biobaza losiona!

Dolaskom pravih ljetnih vrućina povećava se naša želja za dugim boravcima na plaži, a kako bi vaš novi preplanuli ten još duže mamio uzdahe, portal Gloria.hr vas nagrađuje fantastičnim Biobaza Tan Maximizer losionima.

Čak 1.000 naših čitateljica sada ima mogućnost osvojiti ovu super ljetnu nagradu koja će njegovati vašu kožu, a ten učiniti postojanim!

1.000 nagrada za 1.000 čitateljica

Uključite se u našu veliku nagradnu igru i osvojite idelanu ljetnu nagradu – Biobaza Tan Maximizer – losion za produljenje preplanulog tena od 30 ml! Sve što trebate napraviti je popuniti obrazac svojim podacima kako bismo vas mogli kontaktirati u slučaju dobitka!

[contact-form-7 id=”117905″ title=”Biobaza”]

Prijaviti se možete najviše pet puta do subote, 11. srpnja u 11 sati nakon čega ćemo slučajnim odabirom putem računala izvući najsretnijeg sudionika nagradne igre! Igra se odr5žava u pet ciklusa i svaki ciklus traje od 11 sati jednog dana do 11 sati sljedećeg pa će i izvlačenja dobitnika biti održavana svaki dan po završetku jednog ciklusa. U svakom ciklusu izvlačimo po 200 dobitnika, nakon čega njihova imena potražite na gloria.hr. Jedna osoba (po imenu, prezimenu ili mail adresi) ne može osvojiti više od jedne nagrade, a svi dobitnici će o načinu preuzimanja nagrada biti obaviješteni mailom. Svima onima s prebivalištem izvan Zagrebačke županije kreme će biti poslane na kućnu adresu.

Preplanula, a njegovana koža: Idealna kombinacija

Biobaza SUN linija proizvoda nakon sunčanja sadrži aktivne sastojke poznate po svojem blagotvornom djelovanju na umornu i ”žednu” kožu. Tan Maximizer – losion za produljenje preplanulog tena oduševit će vas svojom laganom teksturom, a inovativna formula s aminokiselinama ima dvostruko djelovanje – intenzivno njeguje kožu nakon izlaganja suncu i produljuje postojanost preplanulog tena. Losion je namijenjen za njegu i hidrataciju lica i tijela jer ne ostavlja masni trag na koži. Naprotiv, koža je baršunasto meka i nježno mirisna.

Prijavom prihvaćate pravila nagradne igre.

Linker
19. travanj 2024 15:34